Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali ti hidraulka bolje diže kad mu daš gasrobici je napisao(la):taj mali razvodnik ispod sedista nije sigurno,posto sam skidao sa drugog rusa,i isto se ponasa.
A da li na tom rusu funkcionise.Imam ja kuci 2 kom koji su skinuti sa traktora koji su se ponasali kao tvoj.robici je napisao(la):taj mali razvodnik ispod sedista nije sigurno,posto sam skidao sa drugog rusa,i isto se ponasa.
dihtung glave nebi trebalo mazati namazan se samo laskse odlepi ali i veca verovatnoca da riknedrobi je napisao(la):Kada sastavljate da li stavljate silikona na dihtung glave ili samo namazete tavatom?
Meni rus juce produvao, rastavio ga,sve spremio i sutra cu da sastavim(danas smo vukli djubre, pa nisam stigo).
Kada se dihtung od plute namaze t.mascu [na pr. dihtung kartera] razvuce se-rastegne se pri dotezanju,tako da ga prakticno ne mozemo dotegnuti kako treba.Postoji mogucnost kidanja dihtunga.Nisam primetio da proizvodjaci motora to rade.Ja takve dihtunge lepim Henkel lepkom i to samo jednu stranu [na karter ili deklu ventila],druga strana - nista,ali cisto.Znaci, namazem tanko karter,namazem tanko jednu [odgovarajucu]stranu dihtunga,sacekam da se osusi i pazljivo postavim.Tako uradjeno omoguci dobro pritezanje,dobro dihtovanje,mogucnost dotezanja na prvom servisu,sacuvanje dihtunga,laku montazu i demontazu.Goran IHC je napisao(la):Dihtung glave motora netreba mazati ni slucajnstale dihtunge po potrebi moze sa silikonom i to veoma tanko da nebi proterao visak u motor.Koristi Wuth,Victor Reinz ili barem Abro silikone posto podnose vece temperature od obicnog.Ako je neki dihtung od plute onda se maze sa tavat mascu.
Jesili to stavio ventile od 60 stepeni? Ili slika vara? Planiras da stavis turbo?kloki je napisao(la):konacno gotova glava.
Najverovatnije!KishRobert je napisao(la):duva na glavu!