Servisiranje traktora

jovica24

Član
Učlanjen(a)
6 Avg 2014
Poruka
398
Da prvi klip lupa o glavu taj traktor ne bi radio uopste a i nema nacin da lupa o glavu jedino u ventile. Da li je taj majstor to ustanovio ovako napamet ili je otvorio motor?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Nisam bio kuci kad je majstor bio, bili su moji. Traktor je kod majstora na detaljnom pregledu. Javljam sta ce dalje biti.

Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka

ratatatui

Član
Učlanjen(a)
30 Mar 2018
Poruka
3.621
Јел користи неко унифлуксове филтере ,јел их вреди стављати?

lucky

Član
Učlanjen(a)
8 Dec 2008
Poruka
1.249
Da li ima negde da se nadju kvalitetni filteri ulja i goriva za Rakovicu 65? Da li postoje Donsldson, Fleerguard i sl. filteri za ovaj traktor? Ako ima, gde nabaviti?

sinisa1979

Član
Učlanjen(a)
24 Okt 2010
Poruka
7.544
Ok, a koju marku gumica ubaciš? Jer ako ubaciš gumice od Sigurnost Zrenjanina onda nikakvo čudo što ne traju.

saskoplac

Član
Učlanjen(a)
8 Feb 2009
Poruka
47
Pozdrav svima,sta mislite o navarivanje ove viljuske menjaca
Navario sam ovo danas sa elektrodama za gus pa sta mislite mogu li ovo da montiram,moze li ovo pucati jer je bilo navarivano

sinisa1979

Član
Učlanjen(a)
24 Okt 2010
Poruka
7.544
Mislim da tako neće ništa rešiti.... Aj ti škljocni jednu dve slike da vidim konuse i držanje konusa na cevi. I da, je l' se drži negde to crevo?

sinisa1979

Član
Učlanjen(a)
24 Okt 2010
Poruka
7.544
To bi mogao biti problem. Pogotovo ako je predugačko. Od vibracija i mrdanja se oštetio konus i sad bi moglo biti keksa da se to reši.

Nedeljko A.

Član
Učlanjen(a)
11 Nov 2013
Poruka
800
Danas u setvi na yto 454 pukne osovina od vodene pumpe, elisa se raspala, hladnjak oštetila, iscureo antifriz, ležaj se isto raspao, jedino su kaiševi od nje i alnasera ostali čitavi...nigde ništa nije curilo ranije, antifriz jedino što mu nisam menjao to mu je fabrički ima 5,6 godina.

Vrh