Servisiranje traktora

Trebaju mi dva kraja spone sa navojem M22 x 1,5. Jedan sa spoljnim, drugi sa unutrašnjim navojem. Oba desni navoj.
Od kog traktora to paše?
 
Pozdrav. Vozači deutz Fahr Agrotrona, jeste li imali kada problem sa ASM. Kod nas kad uključimo prednju vuču i blokadu bez ASM radi i jedno i drugo. Ali ako uključimo asm ne radi više ni vuca ni blokada. Asm inače sam uključuje i isključuje vuču ako se vozi preko 15 km/h ili ako su tockovi pod uglom od 15 stepeni. Sve odlično radilo sada odjednom više ne. Ako mi neko moze pomoći bili bi zahvalni mnogo.
Pregledan je utikac sve izgleda dobro šta dalje ????
 
Da li je remenica na radilici kod Rakovice od gusa? Treba na nju da zavarim sa unutrašnje strane tri matice pa me interesuje koje elektrode da koristim?
 
Malo pre završio gledanje Zaspanke za vijnike,dobar i težak film,uh.Da li zbog sutrašnje slave ili radnje filma,uhvatih sebe da par suza kliznuše niz obraz,a ja brže bolje obrisah da sinovi ne primete.
 
ако је са кућиштем лопатице турбине, онда може и кућна варијанта......уколико су само лопатице онда не.

послато са iq1019n уз помоћ плуга
 
Jeftini turbo punjaci koji se ugradjuju na Zetore , Ursuse i MTZ (ruse) se ne popravljaju , baca se i kupi nov. Zapadni se popravljaju ali popravke mogu biti skuplje nego nov turbo proizveden u Ceskoj.

Tu jedan u selu prodaje ti motor sa kamiona , ne moze ga registrirati , neki MAN manji kamion, motor bez turba, kamion bio u voznom stanju , navodno 150ks, pojma nemam koliko trazi , znam da je nudio.
 
Hurliman H488T,pimjetio sam na mjeracu ulja da je malo iznad maximuma,sumnjam da mi mijesa ulje i vodu,danas sam dosuo u hladnjak 1,5l permanta,a prethodno sam zabiljezio nivo ulja na mjeracu,traktor nisam palio!! Zanima me ako traktor nije radio,bi li trebao propustiti permat u ulje ako vec propusta,i postoji li jos neki nacin da provjerim sta je problem?
 
Treba da zamijenim lamelu na imt 539!jedno pitanje jel ima sinter lamela za imt 539 i koliko se krece cijena?
Ili staviti obicnu lamelu kao fabricku?
 
Da li ima negde da se kupi gumica koja dolazi u ovaj deo,ne znam kako se zove ?Na gumici piše ppt 50 -5007

 
Nazad
Vrh