Servisiranje traktora

Da prvi klip lupa o glavu taj traktor ne bi radio uopste a i nema nacin da lupa o glavu jedino u ventile. Da li je taj majstor to ustanovio ovako napamet ili je otvorio motor?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Nisam bio kuci kad je majstor bio, bili su moji. Traktor je kod majstora na detaljnom pregledu. Javljam sta ce dalje biti.

Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka
 
Јел користи неко унифлуксове филтере ,јел их вреди стављати?
 
Da li ima negde da se nadju kvalitetni filteri ulja i goriva za Rakovicu 65? Da li postoje Donsldson, Fleerguard i sl. filteri za ovaj traktor? Ako ima, gde nabaviti?
 
Ok, a koju marku gumica ubaciš? Jer ako ubaciš gumice od Sigurnost Zrenjanina onda nikakvo čudo što ne traju.
 
Pozdrav svima,sta mislite o navarivanje ove viljuske menjaca
Navario sam ovo danas sa elektrodama za gus pa sta mislite mogu li ovo da montiram,moze li ovo pucati jer je bilo navarivano
 
Mislim da tako neće ništa rešiti.... Aj ti škljocni jednu dve slike da vidim konuse i držanje konusa na cevi. I da, je l' se drži negde to crevo?
 
To bi mogao biti problem. Pogotovo ako je predugačko. Od vibracija i mrdanja se oštetio konus i sad bi moglo biti keksa da se to reši.
 
Danas u setvi na yto 454 pukne osovina od vodene pumpe, elisa se raspala, hladnjak oštetila, iscureo antifriz, ležaj se isto raspao, jedino su kaiševi od nje i alnasera ostali čitavi...nigde ništa nije curilo ranije, antifriz jedino što mu nisam menjao to mu je fabrički ima 5,6 godina.
 
Nazad
Vrh