lisnik
Zaslužan član
Na 558 je ista ko na 539,542 itd.Mislim da ima jedino razlike u duzini ili jacini opruga.Uglavnom su iste.Na 555 treba da je ovakva korpa.Razlicita od svih ostalih korpi na IMT-ovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Lisnikova je dvostepena samo što druga-vučna lamela nije na slici. Da,na 539-558 je jedna te ista vrsta korpe samo je razlika u dužini opruga. Msm da je kod 558 64mm a kod 539 57mm. A nisam 100% siguran ali mislim da i 533 de luxe ima ovakvu korpu. Dvostepeno kvačilo ima sigurno ali nisam siguran dal je tipa 539-558. Sve u svemu ova korpa sa slike lisnika je oridji 555. A dal bi se moglo ubaciti kpl od 539-558 ostaje misterija dok se neko ne javi ko je to probao budžiti.
imt 558 i 560 kvacilo isti ?Pase i korpa od 539 uz zamjenu i zamajca.Znaci korpa i zamajac od 539 sjedaju original.
Sto se ugradnje tice - nema problema jer mi taj majstor odrzava traktor zadnje 23god tj od kako je kupljen i nikada nije bilo problema cak se i on covek cudiJesi li mazao necime dihtunge ili si samo stavio ih tako?