Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
postovanje,kupio sam kich kuku pre neki dan pa rek`o da je montiram,kako to uvek biva sa starim masinama nije krenulo po dobru.Jedan od 4 srafa koji drze ploce (L profil) se zalomio u kucistu menjaca(ko zna kad),pa je krenulo zezanje oko odvijanja,levi navoji,busenje i druge razne radnje.Ali glavni problem zbog kojeg pisem je u tome kada sam traktor naterao na klocne(zadnji kraj) pocelo da curi ulje iz menjaca,kad sam se savijo da pogledam,ono curi na nekoj rupi (otprilike fi 8mm)na samom dnu u pravcu srafa za ispustanje ulja.E sad ako neko zna cemu sluzi ta rupa,probao sam sraf da usrafim ali cini me sa da nema navoj,kada traktor stoji vodoravno nema curenja,svaka pomoc dobrodosla
http://www.simaco.rs/maloprodaja.phpNe znam da li sam na pravoj temi postavio pitanje, ali nemam privilegije da otvaram novu, pa cu pitati ovde, a vi pomozite. Interesuje me kako mogu da dodjem do nalepnica za poljoprivredne masine.
Gde moze da se nabavi kontakti automata alnasera za imt 533 ?
majstori, na koliko sati posle prvog servisa treba prestolovati ventile i dotegnuti glavu?
mtz 1221...