Attila
Član
majstori, na koliko sati posle prvog servisa treba prestolovati ventile i dotegnuti glavu?
mtz 1221...
Kod nas na 1025 su ventile štelovali kad su došli da rade prvi servis ako se dobro sećam bilo je oko 50rč motora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
majstori, na koliko sati posle prvog servisa treba prestolovati ventile i dotegnuti glavu?
mtz 1221...
prvi servis je bio na 50 i tada su odradili ventile i glavu, kada bi trebala sledeca provera istog???
Ja s Ramacem jos nikad nisam imao problema.Planiram da iskoristim ovo hladno vreme i malo pretresem traktor pre pocetka radova pa me nteresuje da li neko zna dobrog majstora za remont pumpe visokog pritiska za imt 560 i 542 u okolini Zrenjanina?
Imas li neki kontak mozda?Ja s Ramacem jos nikad nisam imao problema.
Evo ovde imaš brojeva pa kontaktiraj prodavce.Ljudi jel ista menjacka kutija na 533 i 539,i zna li neko gde bih mogao da nadjem polovnu ?
To verovatno kompletan menjac ? meni treba samo kucisteBez reduktora 300eura.
Nasao i ja ovo danas i zvao sam neke od ovihEvo ovde imaš brojeva pa kontaktiraj prodavce.
http://poljoinfo.com/showthread.php?5678-Rezervni-delovi-za-traktore%28novi-i-polovni%29&p=611069#post611069