Mačvanin 82
Član
ja ti kažem kakav je ovaj traktor već 6-7 godina. znam ja kakvi dolaze,nagledam se usput na kamionima kad ih nose u SRB. a nisam ni čuo da neko od trgovaca i doterav skoro nove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ovaj covek iz Bjeljine prevarant . On se trudi muci itd. Kad god mu nesto sumnjivo on me pozove da mu ja pogledam. Samo mi reko iz iskustva kako je prolazio sa musterijama.
hvala svima na savetima,probacu nesto da uradim danas ili sutra,nego sam se setio jos jedne "pojave"...kad montiram casicu taloznika i odvrnem slavinu na rezervoaru,gorivo nece da potekne,vec moram malo da odvijem sraf od casice da "prodre" vazduh i onda tek krene,ne znam da li to ima veze sa ovom zajebancijom oko vakuma koju spominje KAMENI
Primjetio sam da mi na zadnjim tockovima ima lufta, tj kada bocno zaljuljam tocak on se jednostavno klima, sta je u pitanju lezaj ili treba vaditi one distancere, na desnom tocku sam vec vadio, ali sam nesto zaboravio kako to ide. U pitanju je fergo.
Takodje mi treba dimenzija one O_ring gumice, na kucistu semeringa zadnjeg vratila. Znaci ona se montira na to kuciste a u njemu je semering, i zaptiva izmedju kucista i kucista diferencijala.Takodje se radi o 539.
I ja bih postavio pitanje oko tog klimanja točkova, ali na Rakovici 65.
Dakle kad traktor stoji na betonu, i kad uhvatim za gornji kraj zadnjeg točka i cimam ga napred nazad (tj. prema sredini traktora i od nje), osetim da ima malo lufta, ne mnogo (moram baš jako da ga cimam) ali ipak osetim da ima lufta, dok tog lufta na bratovoj Rakovici nema. Isto je na oba točka. Inače, kad se gleda od nazad, oba zadnja točka se lepo vrte, tj. ne prave osmice ni malo.
Koliko je to opasno i može li se to na Rakovici priteći nekako, ili je ležaj u pitanju...