aca74
Član
samo savet ako nema iskusnih da kazu, video sam u NS Jugokomercija da imaju jednu veliku sejalicu koja je u stvari 2 spojene Olt sejalice za zito, pa mozes tamo pogledati. A mislim da i jedan clan foruma ima sejalicu kao spojene 2 oltove.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
 Citiram: vladimir92
 Citiram: vladimir92 . Koja je realna cena IMT masina sa diskovima u solidnom stanju. Interesuje me od 23 a i od 15 redova ?
. Koja je realna cena IMT masina sa diskovima u solidnom stanju. Interesuje me od 23 a i od 15 redova ?Ljudi treba mi pomoc. Koja je realna cena IMT masina sa diskovima u solidnom stanju. Interesuje me od 23 a i od 15 redova ?

Mozda kod Dragana?Zna li neko gde ima da se kupi delova za nodetove zitne sejalice? danas na vasaru nisam nasao, samo za oltove i imt .
Ne znam sta ti treba,ali znam coveka koji ima,nazovi me,evo ti broj 0605566473Zna li neko gde ima da se kupi delova za nodetove zitne sejalice? danas na vasaru nisam nasao, samo za oltove i imt .
Kompletna baterija diskosna je oko 60 evra pa racunaj,ako je sve ostalo dobro.Malo sam dosadan ali sta da se radi
Zna li neko koliko bi me izasla prepravka IMTove masine sa lula na diskove i da li se to isplati raditi ?

Probaj ovde.@danijella
.nisam siguran koji je model upitanju , ali vam mozda pomogne nesto od ovoga sto je kolega panonstib postavio , modeli clg i clgmk , deluje mi da je to to ...
http://www.sendspace.com/file/v5c4j9