Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim vuče nazad ove tanjire za stalne tragove,zato sam pitao jel ne može u tragu da se zatvore baterije.(jednostavnije,manje semena,itd.)
Jeste,stvarno se ponasam kao da sam prvi put ovde i da sve sto je iz Svajcarsku je bolje od novog u Srbiju i da mi jos nismo dostigli Jevropu,ali tu si ti kao nas putokaz za Jevropu.Ti kao da si prvi put na ovaj forum.
Svaki trag ti ostaju tragovi, ali nije svaki s zatvorenim lulama ( to zavisi od prskalice) Pa onda u tom nultom prohodu mehanizam spusti i te grtalice, da se poznaje.Vece ce tragove u "crnom" ostaviti tockovi od ovih drkala da ih tako nazovem,a ako se koriste u setvi....sta ce biti sa redovima pored kad sejacica nagrne to isejano seme,bice previse gusto....
Ja sam razgovarao sa ovima iz Majevice na sajmu. Na pitanje zasto njihove sejalice nemaju stalne tragove oni mi nisu dali nikakav odgovor. Verovatno da je to jako komplikovano da se ubaci ko moze znati sto oni to ne ugradjuju.