draganNb
Član
Da li je neko preradjivao ovakvu sejalicu da bude nosena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko preradjivao ovakvu sejalicu da bude nosena?
Uzeo sam tu sejalicu neposredno pre setve,dosta sam zadovoljan kako seje,ali mi je jako velik problem transport i manevrisanje,pa cu da je pravim na hidraulik.Interesuje me ko bi mogao da mi uradi mehanizme,hocu da stavim sve nove?
nije problem,ali hocu da cujem jos necija iskustvaProblem je prekopirati od Milosa?
Nije razbijena,prepravljana je struja.Već joj razbili levu lampu.Ista kao Poljostoj sejalica.
a probam ja
I ovo je malo zardjano i vec skoro 20godina radimo sa njom bez vecih problemaAko je zarđala onda vredi samo na kile. Treba dosta rada da se dovede u ispravno stanje, ali onda seješ kako oćeš.
Isto je i za Gamu 14 i za Gamu 18Jel mozes da slikas ovu drugu tabelu za 2.25 treba mi za oltovu gama 18 a ona je sirine 225cm...pozdrav
@Camel Driver, mozes li mi slikati tabelu(tj brojeve na plocici) tvoje sejalice? Koristio sam istu oltovu samo malo uzu,nema tabelu,pa sam sejao po takoreci osjecaju.