Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нису, има нека прва серија из 90 год оне су баш биле јако лоше. Прво не прецизне у сетви,мекане, мењач имао неке једносмерне лежајеве па су они знали да затаје. Отпадале цеви јер су имале неке ребраста гуме које су их спајале, а гуме не дај ти Боже струле за сезону.Zar nisu sve iste..
Ako ti niko ne napiše u međuvremenu, ja ću kasnije kad uhvatim malo vremena.Imam sijacu isaria 3m i imam na njoj sitne zube za izbacivanje sitnog sjemena ali neznam kako to koristiti sta treba uraditi da prebacim na sitne zube
Solidno.Kako se pokazale poljostroj sejalice..
OPet ne razumijem, sta dobijam sa tom kajlom, da li staje veliki zubcanik il sta se dasava@mladenmaso eve ga. Na ovim setvenim zupčanicima imaš male kajle koje u zavisnosti od vrste semena uključuješ i isključuješ. Samo budi pažljiv jer ako previše izvučeš tu nazovimo kajlu onda će ti ispasti jedna mala opruga i kugla kojima je uloga da tu kajlu fiksiraju. Ne pitaj kako znam. Znači samo jedan mali kratki potez i to je to. Sa malim odvijačem je najlakše.
Ja je imam i kada sam je kupio bio sam odusevljen, dok nisam poceo da sejem.Kako se pokazale poljostroj sejalice..