Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu valjda nagazni točkovi dodatna oprema, bez kontrole setve mogu.Ja mislim da ti to sa osnovnom opremom sejalica,potiraci nagazni plus kontrola setve sve to plus ja mislim najbolje da pozoves i proveris
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
8500eI koliko ti je izašla?
Имаћу је ја овог месеца кад стигне из Турске, Мислим да је претешка за Арму 854, ја планирам да је носим са МТЗ 1025.3. 6800 са нагазним точковима,и браном за загртање, без одељка за вештачко ђубре и без сталних трагова је цена.Ima li neko ovakvu sejalica, u oglasu je navedena cena za 3m 6800 sa pdv nisam zvao da proverim jeli tako. Ako je ova cena čini mi se nešto jeftinija od drugih turskih. Da li bi mogao da nosi ovo arma 854?
Po tabeli masa je 1320 kg i kad sipas seme ispada da treba da je nosi 1221.Имаћу је ја овог месеца кад стигне из Турске, Мислим да је претешка за Арму 854, ја планирам да је носим са МТЗ 1025.3. 6800 са нагазним точковима,и браном за загртање, без одељка за вештачко ђубре и без сталних трагова је цена.
Onda garant mozes,pise na tabeli za sejalice koliko konja je potrebno da bi radill sa njom.evo je tabelaPodizna moć je 3400kg na krajevima poluga, ista je kao na modelu od 103ks.
Ок, то све стоји око тежине машине и снаге трактора, али у пракси и на терену, ако се узме да је по каталогу сејалица тешка 1200-1300кг+семе око 600кг изађе на 1900. То је озбиљна тежина за трактор од око 4 тоне. Имам и ја МТЗ 820. раван мост који има скоро 5 тона па када носим све преко 1600-1700 кг није ми све једно у транспорту.(нпр растуривач 1500л и прскалица 1000л)Onda garant mozes,pise na tabeli za sejalice koliko konja je potrebno da bi radill sa njom.evo je tabela
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока