Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Ima li neko ovakvu sejalica, u oglasu je navedena cena za 3m 6800 sa pdv nisam zvao da proverim jeli tako. Ako je ova cena čini mi se nešto jeftinija od drugih turskih. Da li bi mogao da nosi ovo arma 854?

Ja mislim da ti to sa osnovnom opremom sejalica,potiraci nagazni plus kontrola setve sve to plus ja mislim najbolje da pozoves i proveris

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pa jesu naravno,meni se cini kad sam ih zvao da su mi tako rekli i na kraju sam uzeo HMS

Ima li neko ovakvu sejalica, u oglasu je navedena cena za 3m 6800 sa pdv nisam zvao da proverim jeli tako. Ako je ova cena čini mi se nešto jeftinija od drugih turskih. Da li bi mogao da nosi ovo arma 854?
Имаћу је ја овог месеца кад стигне из Турске, Мислим да је претешка за Арму 854, ја планирам да је носим са МТЗ 1025.3. 6800 са нагазним точковима,и браном за загртање, без одељка за вештачко ђубре и без сталних трагова је цена.

Имаћу је ја овог месеца кад стигне из Турске, Мислим да је претешка за Арму 854, ја планирам да је носим са МТЗ 1025.3. 6800 са нагазним точковима,и браном за загртање, без одељка за вештачко ђубре и без сталних трагова је цена.
Po tabeli masa je 1320 kg i kad sipas seme ispada da treba da je nosi 1221.

Poslednja izmena:
Pa ako ti je jaka hidraulika ne mora traktor neki preveliki,ja cu ovu sa basakom od 110ks da nosim

Podizna moć je 3400kg na krajevima poluga, ista je kao na modelu od 103ks.
Onda garant mozes,pise na tabeli za sejalice koliko konja je potrebno da bi radill sa njom.evo je tabela

4cbb55380570ce77326ac13cafc97728.jpg

Poslednja izmena:
Onda garant mozes,pise na tabeli za sejalice koliko konja je potrebno da bi radill sa njom.evo je tabela

4cbb55380570ce77326ac13cafc97728.jpg
Ок, то све стоји око тежине машине и снаге трактора, али у пракси и на терену, ако се узме да је по каталогу сејалица тешка 1200-1300кг+семе око 600кг изађе на 1900. То је озбиљна тежина за трактор од око 4 тоне. Имам и ја МТЗ 820. раван мост који има скоро 5 тона па када носим све преко 1600-1700 кг није ми све једно у транспорту.(нпр растуривач 1500л и прскалица 1000л)

Ja se slazem s tim takodje,nije sve u jacini hidraulike mora i traktor da ima tezinu..ovde pise 80-90ks traktor znaci opet arma 854 je na granici za ovu sejalicu

Jesi nosio nekada 2t mrtvog tereta traktorom?Znaš kako to lepo izgleda, sve kvrca i pucketa uz put a pogotovo ako uletiš u neku rupu na putu.

Znam kakav je osecaj sve mislis gotovo ima da rokne nesto ali on pita Arma 854 dal bi mogla da nosi sejalicu ja sam zbog toga komentarisao

Zvao sam i ovaj što prodaje kaže da zna čoveka koji radi sa 854 i ovom sejalicom od 3m, uostalom sejalica ne mora da se puni do vrha meni je dovoljno da stane za jedan hektar. Imam veći traktor al' mi je prevelik za 3m. Sejalica nema stižu za dve nedelje pa ću imati vremena da razmislim da li mi odgovara.

Nazad
Vrh