talianu
Član
Ja sam u pregovorima za Torun tj izvesno je da ću je uzeti samo da izboksujemo uslove, najbolje ako mogu da je dobijem a platim kad mi odgovara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi da li jos kod banaka mozes da sredis kredit na tri godine sa 1% kamateJa sam u pregovorima za Torun tj izvesno je da ću je uzeti samo da izboksujemo uslove, najbolje ako mogu da je dobijem a platim kad mi odgovara
Zavisi kakav "kredit" imaš kod dobavljača sve se možeUu pa sve bi ti bilo lose tako da se odradi
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Можда боље са МарјаномPregovaraj direktno sa Miljanom.
Možda za dve sejalice izvučeš bolje uslove. Verovatno ćemo doći u subotu da je pogledamo. Ako ostane do subote na stanju.Ja sam u pregovorima za Torun tj izvesno je da ću je uzeti samo da izboksujemo uslove, najbolje ako mogu da je dobijem a platim kad mi odgovara
I kako se ponasa u suncokretistu, jel isto skuplja kao i ostale lulasice ili je nesto bolja?Jel ima neko D7 i kako se pokazala sto se tice preciznosti i slicno?
Naravno ako ima puno stapova a sto se tice preciznosti odlicna je.I kako se ponasa u suncokretistu, jel isto skuplja kao i ostale lulasice ili je nesto bolja?
Imam jaДали има неко да прода Олт Гаму 18 али да је у одличном стању?
Imam Plametovu 23 diska...kopija IMT-aJel ima neko da prodaje imt sejalicu sa 23 diska?