Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristiti okiten teleskopski umesto cevi od plastike.Jeste bolje jer usev ima bolju provetrenost i više mesta za bokorenje.Prilikom širenja baterija krajnje dolaze sa spoljne strane sanduka za seme pa moraju da se ubace duže teleskopske cevi ili creva kako kod koje sejalice i ako se desi da teleskopska cev pukne gore na sastavu sa sandukom dobijaju se oplazine prilikom setve.Kako to rešiti na siguran način a to je inače problem na svim sejalicama kojima je sanduk za seme uzi od radnog zahvata baterija?!
Gledano od pozadi, desni markir kad spustiš na zemlju, prednji kraj tanjira treba da je ukošen prema desno, i tad nema otpor prilikom okretanja. Ne znam kako bolje da objasnim.Kako misliš kontra?
Kolega sa tobom su probili led, posle su se malo usavrsili i okalili materijal.Kod mene staje 750kg,merkeri sa nazubljenim diskovima,ali je čelik za tepsije ....
Meni se svidja kao cici što ima sejalicu, gaspardo 2diska u 3 reda... Ne može da zagusi nema sanse.
Mada, ni ove turske nisu loše što je kupilo par članova.
Koji je razmak izmedju redova i odprilike ako znaš koji je pritisak po disku na toj no till?Ovu provučeš i ende,priča završena oko setve ... pripreme i svega
To izađe skuplje nego novaProdam ti je za 8000 eura ,prototip
Koji je razmak izmedju redova i odprilike ako znaš koji je pritisak po disku na toj no till?
To izađe skuplje nego nova