Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Za ovo i netreba jak traktor nego jaka hidraulika,jel sejalica će biti dosta udaljena od traktora.Sa punim rezervarom semena ukakiće se...:ppozdrav:

Ovaj kratki setvospremac koristi se u laka zemljista ( peskovita ). Imam ja jedan od 3m na prodaju ali je mnogo mocniji od ovog sto su se igrala deca za tehnicki rad kada ga pravili.

Danas probao moju Amazonku d7, prednost u odnosu na prethodnu olt je sto bolje polaze seme u zemlju i nema ga na povrsinu toliko,mana- to sto u bunker za zito stane ne vise od 120 kg sto je stvarno malo.

slike.php
[/URL][/IMG] Spremni za setvu

Da li je neko prepravljao markere na Amazonovoj sejalici?Jako lose mi obelezavaju..Na Imt sam imao teg a na ovoj nema nista pa mi poskakuce nzm da li da napunim cev peskom ili da i na nju namestim neki teg nesto sto bi ga otezalo i guralo dole ili da ga nazubim kao na ove novije d9?

Stavi tegove ili nazubljene diskove od tanjirače.Ja sejem bez markera jer mi transportni točkovi obeleže trag taman kao markeri.

I ja sam po tragu sejao nisam mogao drugacije velika masa...Bice neki ,,izum,, za dogodine ostalo mibjos 7 kj da posejem

Forumasi jel ima neko sejalicu Firme PLAMET -ZRENJANIN ,oni rade kao IMT ove,sa nekim prepravkama.Dali su dobrog kvaliteta ili je sve meko ala MALA PRIVREDA ,ima li neko saznanja???

Vidim po forumu neko kaze Agria gusi sa Grudvama jer su baterije guste i ne moze se stelovati dubina ,neko kaze Plamet je meka i losi lagerii sve mala privreda losa plastika ,neko kaze da Majevica ne radi lepo sa Jednim Diskom.Pa covek nije pametan vise,Ja imam IMT 634,23 od 85 god sejem 10 h godisnje pa nisam imao probleme a grudve i ostro oranje kolko hocete.Ali se razakala setaju valjci na sve strane ,oblajznuli imbus safovi i resio da kupim novu do 5000Evra,a sad bogami neznam vise.ceo forum sam pregledao,i opet neznam nista???

Nazad
Vrh