markojx
Član
posto su te plamet sejalice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim po forumu neko kaze Agria gusi sa Grudvama jer su baterije guste i ne moze se stelovati dubina ,neko kaze Plamet je meka i losi lagerii sve mala privreda losa plastika ,neko kaze da Majevica ne radi lepo sa Jednim Diskom.Pa covek nije pametan vise,Ja imam IMT 634,23 od 85 god sejem 10 h godisnje pa nisam imao probleme a grudve i ostro oranje kolko hocete.Ali se razakala setaju valjci na sve strane ,oblajznuli imbus safovi i resio da kupim novu do 5000Evra,a sad bogami neznam vise.ceo forum sam pregledao,i opet neznam nista???
Druze, necu da kazem da agria negusi,ali za tu cenu stvarno dobijes dobar kvalitet sejanja. Imao sa kukiruziste na 6 klasi zemlje, tri tanjiranja i samo jednom mi je agria zagusila. Zemlja je toliko dzombava bila da je traktorista vozio iza mene imt 539 sa valjkom sa pola gasa da nebi ispao sa njega. Za agriju je bitno da je zemljiste koliko toliko prosuseno odozgore i seje se. Inace kolega kupio novu plamet sejalicu kopija imt, nikako nije imao pritisak na baterijama,pa je trazio da mu stave jace opruge. Sto znaci da ona agrijina torzija jako lepo rasi. Inace sejalicu nosi mtz82 i kada nema onih ponistivaca tragova uspe cak i u trag tocka da poseje ,mada ostane nesto i na.povrsini.mi sejemo sa novom Agriom i placemo od muke. Jako je gusta izmedju baterija,i trazi da bude spremljena njiva kao mak da sejes. svaki krug stajemo,zagusi je svaka malo veca busa. a kad se smanji pritisak baterija,onda manje gusi,ali jedva pokriva seme-
Evo odgovora da ne gusi Agria. Ovo je pisao nas Forumas,mozda ne gusi u lepo spremljeno ali u Pomoravlju nekad budu grudve kao Rukometna lopta ,jednostavno Haos,pa me zanima,sta kupiti ,Novo a do 5000 evra???'
- - - - - - - - - -
Plamet od 20 redi je 2850 e plus pdv
A sto sa markirima?