Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

zdravo svima,kupio bi sejalicu ali neznam koju predlazu mi sa diskovima neko sa lulama ja nemam bas neko iskustvo pa ako bi ste me posavetovali
imam u ponudi nordsten sejacicu 2,5 m sirine sa 25 lulama el ima neko iskustva sa sejacicom , ima i nodetove ali su na daljim rastojanima lule ,unapred hvala

a49602f64be6bab88c15dee3fdbab63d.jpg

Послато са GT-I9300I уз помоћ Тапатока

Hvala momci ukapirao sam kako podesiti kolicinu semena na amozaone sejalicu. Nego kod mene su kontra namestene gume na njoj,da li tako treba ili ?

Koju oznaku gume nose Nodet sejalice ?? Drugar kupio Nodetku ali su gume toliko lose da se ne vidi nista na njime odimenzijama

Danas mi se na amazon D7 od 2,5m polomilo jedno krilce koje zadrzava seme a steluje se bocnom rucicom od 1 do 8. Da li neko zna gde se to kod nas moze kupiti?

Danas mi se na amazon D7 od 2,5m polomilo jedno krilce koje zadrzava seme a steluje se bocnom rucicom od 1 do 8. Da li neko zna gde se to kod nas moze kupiti?
Ima u Zrenjaninu radnja koja prodaje Amazone a i rezervne delove ja uzimao nesto kod njih za moju d8..Samo da se setim kako se zove..probacu da nadjem ako se neko ne javi u medjuvremenu.Nzm kod tb ali kod mene ima 3-4 slobodna izlaza bez zupcanika koji izbacuje seme ti izlazi su zatvoreni na sanduk sa onom plastikom iznutra pa ako imas i ti mozda bi mogao sa tih sto nisu u funkciji da prepakujes ako imaju.Pogledaj

Molim zasavet. Komšija ima IMT sejalicu s lulama od 3m. Ali nije baš vičan da je ušteluje kako treba. Kako da je namestim (koju već oznaku nosu ili broj) a da mi po ha poseje potrebnih 220 kg? Svaki savet dobro došao.

Sta kazete za ovako nesto umesto RD??lakse za traktor, nema tragova od traktora, sveza priprema.......Poljaci mnogo koriste

2m4ot9s.jpg

Nazad
Vrh