nikola ilic
Član
Mikron-Sirig ima ponistavace traga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u Zrenjaninu radnja koja prodaje Amazone a i rezervne delove ja uzimao nesto kod njih za moju d8..Samo da se setim kako se zove..probacu da nadjem ako se neko ne javi u medjuvremenu.Nzm kod tb ali kod mene ima 3-4 slobodna izlaza bez zupcanika koji izbacuje seme ti izlazi su zatvoreni na sanduk sa onom plastikom iznutra pa ako imas i ti mozda bi mogao sa tih sto nisu u funkciji da prepakujes ako imaju.PogledajDanas mi se na amazon D7 od 2,5m polomilo jedno krilce koje zadrzava seme a steluje se bocnom rucicom od 1 do 8. Da li neko zna gde se to kod nas moze kupiti?
Tamo gde i planiras setvospremacom , ustedis jedan prohod a i nema tragova koji me najvise nerviraju pri setvi psenice. Nemam jak traktor za RD a i mislim da bi brze isao i manje trosio nego kompozicija RD+sejacicaA sta ce biti ako ima dosta ostataka?
Treba orati za tako nesto.