pantelija1
Član
I mene zanimaKako se šteluje Amazone D8 30-Super?
Gume su 6.00-16,i koliko puta treba okrenut točak da se dobije količina na hektar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene zanimaKako se šteluje Amazone D8 30-Super?
Gume su 6.00-16,i koliko puta treba okrenut točak da se dobije količina na hektar?
Sto ste komplikovani ljudi,metar izmerite obim tocka, pa lepo okrecete koliko hocete. Seme uhvatite ispod na najlon pa merite. Imate povrsinu pa lako se dobije koliko treba semena za hektar.I mene zanima
Sto da se mucimo ako moze na gotovo Sutra cu ja moju da sredim pa objavim slikacu i tabelu da se nadje nekom...Sto ste komplikovani ljudi,metar izmerite obim tocka, pa lepo okrecete koliko hocete. Seme uhvatite ispod na najlon pa merite. Imate povrsinu pa lako se dobije koliko treba semena za hektar.
Nada poslednja umire.
Ako odgovara ovoJel ima neko mozda orjentacionu tabelu za olt gama 18 ?
Veceras smo drugari i ja zavrsili remont Game,lezajevi najjeftiniji rastavljeni,dodato masti s jedne strane i zatvoreni,umesto nitni na diskove su isli sarafi 5mm,pokusali da razbusimo diskove za 6mm,ali ne ide nikako,a rupe na glavcinama su 6mm.
Gde su kupljeni? Koliko para? Došli su sa nosačima?