Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadji ti druze dobru Sigmu i nakrivi kapu ta gde poseje ta ga je posejala!Ja imam onu staru oltovu vucnu sto je imala one velike uske gume i otac i ja je prepravili na gume od zastavice 7,50-16 ma seje za sve novce diskosni ulagaci nesmetaju jo ni trske ni dzombe samo gas!Srdjane svaka tebi cast ali to mi u dvoriste ne treba.Ima je drugar iza supe i daje mi je za dzabe.Ni na kilo nece da mi naplati.Jako lose se pokszala kod njega uz stalne kvarove,lose usejavanje,pucanje rama krila,izbacivanje semena zeza.....Ja hocu neku klasiku kao imt samo od 3-4 metra.
Taj tvoj drugar nema pojma da rukuje sa ovakvim sejalicama.Srdjane svaka tebi cast ali to mi u dvoriste ne treba.Ima je drugar iza supe i daje mi je za dzabe.Ni na kilo nece da mi naplati.Jako lose se pokszala kod njega uz stalne kvarove,lose usejavanje,pucanje rama krila,izbacivanje semena zeza.....Ja hocu neku klasiku kao imt samo od 3-4 metra.
Zato sto mi netreba vise,sve sto se tice ratarstva prodajem.A što je prodaješ kad je tako strašno dobra?