Poenta je da ja nisam kompetentan, a da vi jeste. Kao da nikada nisam sejao sa IMT sejalicom, ! NIKADA NIJE BILA DOBRA DUBINA! KAKVA GOD DA JE BILA PRIPREMA NIJE PRELAZILA 3 cm! Od kad znam za sebe nikada nam psenica nije licila na ono kako treba da izgleda , menjale su se 3 IMT sejalice od razdrndane do ganc nove i opet je bilo isto. OBlik koša je loš pa treba mnogo semena da bi uopšte povukla. Teško joj se prilazi sa zadnje strane. Stariji modeli moraš da bacaš ponjavu ispod nje da šteluješ količinu, a šteluju se posebno dve strane pa mora da se ponovi za obe strane proces. Ne može da seje malu količinu semena , pa tako ako seješ mak moraš još toliko da prokuvaš , ili ako seješ uljanu repicu moraš da mešaš sa grizom... spustite loptu malo momci! IMT ODRADI posao ,ali je los kvalitet posla. Malo manje pametujte. Jedne godine bude ekstra ma kojom sejalicom sejao, a u naredne 3 se vidi razlika iz aviona. Mene ne mozete ubediti u suprotno. SETVA JE NAJBITNIJA U CELOM PROCESU PROIZVODNJE! SAMO SE JEDNOM SEJE .