aca74
Član
Manjevicu nije li malo poskupo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da ima.Jel se potrosile sare na pogonskoj?Gdje da nađem gume za Amazone sijačicu,dimenzije 4.00-16???Ima li to u rumi na vašeru da se kupi??
Gdje da nađem gume za Amazone sijačicu,dimenzije 4.00-16???Ima li to u rumi na vašeru da se kupi??
S obzirom da imaš povrat od 40% i možda PDV onda je cena napumpana jako.Te hasio su prešle u vlasništvo mislim Kvernelanda 91 godine(ako se dobro sećam), tako da je mašina sigurno starije, Bila je jedna kod mene u dvorišt i jesu ok ali ne za te pare.Ja ne znam zasto pojedini clanovi prave pametni. Samo sam pitao za realnu cenu zato sto takvih sejalice nema u oglasima
Ja planiram da kupim ove godine kupim dobru sejalicu. I da zavrsim sa masinama za psenicu, za narednih 20 godina. Samo sto bih kupio neku laksu, za 539... Imate li mozda neki savet. Cifra je od 3000-4000e.
Šara kao nova ali ispucale sa strane.Trebalo bi da ima.Jel se potrosile sare na pogonskoj?
Stajala na suncu,steta..Šara kao nova ali ispucale sa strane.