nikola indjija
Član
Kad vidim repe oko mene prosto mi zao sto nisam sejao.Izgledaju odlicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baca de ima zdravog lisca bice tu i korenaMeni odavno vec nije zao sto je nesejem, otisla je sva u lisce nije tu bas neki koren.
Tu si potpuno u pravu.Meni nije ni najmanje zao. Sta sve jos moze da se ocekuje...
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ja sam planirao prvi tretman verovatno u sredu-cetvrtak ako se malo uvremeni.Verujem da su svi reparoši zadovoljni stanjem šećerne repe. Ali ako ovu godinu posmatramo kao utakmicu, na poluvremenu je nerešeno i to zahvaljujući sudiji (vremenske prilike), dok mislim da smo sami sebi zabili par autogolova. Žutila kao posledice virusa ima sve više, biljne vaši su i dalje aktivne. Očekujem i pojavu rizoktonije na sabijenom zemljištu i verujem da će se ti simptomi ispoljiti čim temperatura počne da raste. U drugom poluvremenu nemamo puno opcija u napadu, tako da treba da budemo zadovoljni ako sačuvamo nerešen rezultat. Srećno svima u nastavku sezone.
Prvo je bilo zbog zarade. Onda zbog ljubavi. I na kraju zbog ludosti. Dok se ne otreznis i ne shvatis gde je greskaTu si potpuno u pravu.
A sto si je onda sejao tolike godine
Plus preventivni ili sa preventivnim ukupno 3 ?Mislim da je kod nas u selu odradjen i treci tretman
Neznam to loloPlus preventivni ili sa preventivnim ukupno 3 ?
Jel ima ili nema toda ?U Sremu ima dosta rizoktonije na pojedinim njivama, ima sada i na nekim delovima gubljenja turgora. Za ovo drugo ne znam šta je za sada. Da li je suša ili su nematode ili nešto treće. Znaće se za par nedelja.