nikola indjija
Član
Odg: Sečka za Zmaj kombajna Z 142

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nozevi su klateci a secku palim preko rucice od vrsalice evo i slikeDobrinčan je napisao(la):mica967 odlicno uradjeno, jel ti je secka sa fiksnim ili klatecim nozevima? I kako je palis i gasis?
mica967 je napisao(la):nozevi su klateci a secku palim preko rucice od vrsalice evo i slikeDobrinčan je napisao(la):mica967 odlicno uradjeno, jel ti je secka sa fiksnim ili klatecim nozevima? I kako je palis i gasis?
![]()
meni su majstori ugradjivali samo su me ispalili za farbanjemica967 je napisao(la):jel si je sam ugradjivao meni majstori sutra zavrsavaju ugradju pa ce biti slikadzordz je napisao(la):ja na mojoj 142 od prosle sezone imam secku sa pogonom sa motora i ne oseti je motor a secka pici kao ludamica967 je napisao(la):Stigla nova secka za slamu za Z-142 bice ugradjena ovi dana pa cu vam sve uslikati pogon je preko motora![]()
Post je spojen: [time]1277545257[/time]_________________________________________________
evo slika danas zavrsena ugradnja secke
![]()
Kod mene vršidba 1000d sa sečkom a prevoz gratisnikola indjija je napisao(la):Mico prica se u selu bice vrsidba sa seckom 2500din,a bez secke 2000din![]()
ovo je najbolje za sadaNorth ARMY je napisao(la):Kod mene ako se dooobro cenkas jos ti plate da ti vrse.![]()
ovo je da 'prostiste takvo proseravanje...bolje da kombajneri placaju uslugu musterijama...nikola indjija je napisao(la):Mico prica se u selu bice vrsidba sa seckom 2500din,a bez secke 2000din![]()
odlicno nema stamica967 je napisao(la):Juce smo poceli vrsidbu secka za slamu radi odlicno a kao sto je ranije clan Dzordz napomenuo motor je neoseca a evo i neka slika
![]()
Ako si uzeo orginal zmaj bice problemameshter je napisao(la):
Secka je original zmaj ali nece biti problema, bice rastavljena pa prepravljena i ponovo sklopljenamica967 je napisao(la):Ako si uzeo orginal zmaj bice problema![]()