Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

Odg: Sečka za Zmaj kombajna Z 142

Pozdrav
jel moze neki broj na PP od majstora za secku?
Treba mi za Zmaj 171 125cm
:ppozdrav:
hvala

jelmoze neko da objasni na koji nacin ova secka funkcionise?
tj nelogicno je postavljeno ili se usmerivaci okrenu kontra i otvori se otvor iznad njih pa tuce tako preko njih sa gornje strane?
ili fali lim ispod secke i ispod ovih usmerivaca na koji bi slama prvo udarila pa onda isla ka usmerivacima :sta: :sta:
2me3kna.jpg

ovako standardno izgleda...

a1ju46.jpg

Sve je dobro na slikama :cao: :cao:
Samo sto je na gornjoj slici odsecen "nepotreban" visak secke koji moze da napravi problem ako se prepreci neki korov na usmerivace :zli: tada secka ne moze da izbacuje i napunis slamotrese za cas ako ne vidis na vreme :cao: :cao: ovako kada se to odsece vise nema problema sa tim :cool:
Vecina ljudi to odsece sa donje strane da ne mora da pazi toliko na secku preko retrovizora jer kada se malo vise :ppozdrav: pogled se muti :haha: :haha: :haha:

Još jednom upozoravam da se ne kopiraju celi postovi radi nekog objašnjenja.Sledeći put se postovi brišu bez upozorenja i objašnjenja! (ps)

Mića967 je napisao(la):
Secka neradi lose ali je problem sto nema svoju sasiju nego se kaci na rep a to tako nece dugo ici :ppozdrav:
treba ojacati rep.onda nema problema.
mora biti dobro izbalansirana

Gospodine SaleCar upotrebu smajlića svedite na najmanju moguću meru.

sto smeta ako baca vise u jednu stranu ? vazno je da lepo razbaci, a u sledecem krugu ce opet da baci vise na istu stranu, popuni onu " prazninu " i super

od uvoznika polj.mehanizacije,kad je bio po plugove,nasao nju...secka je nova novcata,ali mi se boja nikako nije uklapala...

Nazad
Vrh