Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

Odg: Sečka za Zmaj kombajna Z 142

Dobrinčan je napisao(la):
mica967 odlicno uradjeno, jel ti je secka sa fiksnim ili klatecim nozevima? I kako je palis i gasis?
nozevi su klateci a secku palim preko rucice od vrsalice evo i slike
eumx6c.jpg

mica967 je napisao(la):
Dobrinčan je napisao(la):
mica967 odlicno uradjeno, jel ti je secka sa fiksnim ili klatecim nozevima? I kako je palis i gasis?
nozevi su klateci a secku palim preko rucice od vrsalice evo i slike
eumx6c.jpg

Dobro uradjeno, reci mi jos ovo, jel si ti kupovao secku, remenice i ostali materijali ili je sve majstorovo?

nije mi jasno sto stavljaju svi metalne klizace za kaise. :sta:jel manji otpor ili u cemu je caka kad niko ne stavlja drvene

mica967 je napisao(la):
dzordz je napisao(la):
mica967 je napisao(la):
Stigla nova secka za slamu za Z-142 bice ugradjena ovi dana pa cu vam sve uslikati pogon je preko motora :ppozdrav:
ja na mojoj 142 od prosle sezone imam secku sa pogonom sa motora i ne oseti je motor a secka pici kao luda
jel si je sam ugradjivao meni majstori sutra zavrsavaju ugradju pa ce biti slika :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1277545257[/time]

nikola indjija je napisao(la):
Mico prica se u selu bice vrsidba sa seckom 2500din,a bez secke 2000din :ppozdrav:
ovo je da 'prostiste takvo proseravanje...bolje da kombajneri placaju uslugu musterijama...

Baš zacelo Roberte.Jedno veliko proseravanje i skakanje samom sebi u stomak.

ja nemam sta da vrsim vec sam ovrsio meni je clan Srdjan vrsio dzabe (isprobavao kombaj na mojoj njivi) pozdrav za clana Micu :cao:
a ovo 2500d i 2000d to su nase medjusobne sale i nemojte to "proseravanje" koristiti

Juce smo poceli vrsidbu secka za slamu radi odlicno a kao sto je ranije clan Dzordz napomenuo motor je neoseca a evo i neka slika

j11so9.jpg

mica967 je napisao(la):
Juce smo poceli vrsidbu secka za slamu radi odlicno a kao sto je ranije clan Dzordz napomenuo motor je neoseca a evo i neka slika

j11so9.jpg
odlicno nema sta

Evo naletio sam na jedan video Z-142 sa sjećkom .. :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xyWBRKzP2AM[/youtube]

Secka neradi lose ali je problem sto nema svoju sasiju nego se kaci na rep a to tako nece dugo ici :ppozdrav:

Nazad
Vrh