Ja mislim da Microsoft Word ne podrzava ni jedan od ponudjenih fajlova. Jedino da online konvertujes fajl, pre slanja. Naj lakse je imati svaku aplikaciju. Drugar mi je doneo da mu stampam fajl tabele, nikako ga ne moze otvoriti Microsoft exel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Знаш да постоје којекакви он-лајн конвертори формата? Типа имаш неки текстуални фајл, одеш на тај неки одређени сајт, аплоудујеш га и одабареш у који формат хоћеш да га конвертујеш, кликнеш на неки старт тастер, иде неко краће време статусна линија, а онда ти се појави неки даунлоуд тастер, кликнеш на њега и очас посла на свом хард диску имаш текстуални фајл у потребном формату.Ako otkucam neki tekst u WordPad-u, hoće li moći taj tekst da se otvori u Wordu? Treba da mejlom pošaljem neki tekst u word formatu, a nemam Word u kompu, već samo WordPad.
Mislim da ti je lakse da snimis pumpu kako radi i da objavis na YouTube nego da se zezas da objavljujes audio na neki deseti sajtKako da postavim audio snimak na net da bih mogao da ga preko foruma podelim? Tj. ima li nešto kao YT za video klipove, ali samo za audio snimke. Snimio sam zvuk neke pumpe preko snimača tona na telefonu i kako sad da to podelim preko neta?
p.s. postavio sam isto pitanje i u temu chat 11 da bi ga što više ljudi videlo jer mi odgovor treba što skorije.