milovan64
Član
Od kada koristim Ubuntu (linux), mašina radi besprekorno. Savetujem da probate. Može i paralelno da radi sa Windows-om. Tako sam ja počeo, i posle nedelju dana uklonio Gejtsa. A ceo sistem ima samo 690 Mb i sam se instalira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skinuo sam Ubuntu i sad razmisljam da ga instaliram, ali se bojim da ne obrisem nesto iz kompa a imam dosta bitnih stvari. Receno je da moze da radi pored W. Jel to tacno i ako moze mala pomoc.
Jel imas Samsung monitor? Oni su imali jednu losu seriju, koja izdrzi godinu-dve i krece da se kvari. Moguce je takodje da ti je neki monitor koji je napravljen u Samsungu za neku drugu firmu. Acer, BenQ i ostali, vise ne mozes da pohvatas njihove saradnje... Uglavnom sada je to sve isto i vise nema kvaliteta. Sta god da kupis trajace koliko je garancija+-...
Skinuo sam Ubuntu i sad razmisljam da ga instaliram, ali se bojim da ne obrisem nesto iz kompa a imam dosta bitnih stvari. Receno je da moze da radi pored W. Jel to tacno i ako moze mala pomoc.
Samsung je najzastupljeniji kod nas jer je najbolji odnos dobijeno ulozeno. I na svetu su najveci proizvodjaci monitora, ali nama uvek idu losije serije, dok bolje idu na znacajnija trzista. Trenutno mislim da je LG najbolje varijanta za kupovinu. I samo jos jedan podatak vezan za monitore. Asistent nam je pricao da u svetu samo 4-5 firmi pravi LCD panele, dok ostali kupuju i nalepe naziv kao i malo promenu dizajn.Čitao sam rasprave zašto dolazi do tog tzv. flikerovanja, u suštini niko i ne zna, može da bude svašta-nešto, najverovatnije je do same mašine i veka trajanja. Predhodni monitor mi je bio iste marke i nakon par godina isti problem, tipovao sam da je do struje ali sada radi na ups-u i opet se isto dešava.
Vladimire, kad` si već tu, jesi li probao Ubuntu, makar sa CD-a da vidiš kako izgleda grafika ?