Savet oko kompa!

Sinoc na zurci kod brata kreten .... uzeo da cacka oko zvuka da dobije neke svoje performanse u glavnom.... sad kad radi komp a ne pustam muziku cuje se sum a kad krenem da zatvorim lap top piste zvucnici mikrofonija,zna li neko kako da ugasim to ?? :udri: :udri:

@ NA

Najverovatnije su u pitanju kablovi i konektori. Pokušaj proveriti kablove i konektore da li je tu možda neko oštećenje i pokušaj isključiti iz kompjutera zvučnike, a ostavi sistem pod naponom. Ako se i kod isključenih zvučnika čuje zujanje, najverovatnije su u pitanju kablovi, a rešenje je u zameni kablova kvalitetnijim.
Javi šta se dešava kada iključiš zvučnike.

@Okrim radi se o lap topu tako da on ima male zvucnike u sebi i oni se cuju,veliki su ostali tamo a kom. sam poneo sa sobom i malo pre sam uhvatio vremena kad ono milina cujem kako zuje,kada iskljucim zvuk u kontrol panelu tad se ne cuje sum i mikrofonija.

@NA,

Jasno. Proveri u Sound Preferences panelu (moguće ga je otvoriti iz kontrol panela ili desni klik na aplet za kontrolu zvuka dole kod sata pa advanced options ili kako se to već zove na Windowsu). Tamo mogu postojati 2 opcije vezane za mikrofon: Mic i Mic Boost. Mic Boost smanjiti, a Mic staviti na „mute“. Verovatno će rešiti problem.

@Okrim hvala Vam na trudu ali jednostavno ne ide,ja sam sve to pokusao ali nece,sutra idem kuci imam brata "kakera" taj ce morati nesto da smulja.
Pozdrav od Miroslava. :cao: :ppozdrav:

Treba mi savet da li je moguce prakticno izvesti sto je moj mozak zamislio.
Kuci na selu sam odjavio vajrles,a prvi komsija ima adsl ali nema modem sa ruterom,da li bi moj modem mogao kod njega da radi tj da ponesem ovaj modem iz NS-a sa ruterom i zamenim sa njegovim par dana ??
Mislio sam da cu odmoriti mozak,ali sipak imacu nekog posla... :udri: :udri:

Njabolje da probas a sto bi nosio svoj modem ako komsija ima flat internet

Ima adsl,da kupujem 20-30m lan kabla ne isplati se,a drugacije ne moze,nema ruter za signal.
Najlakse je poneti moj modem koji ima ruter.

North ARMY je napisao(la):
Treba mi savet da li je moguce prakticno izvesti sto je moj mozak zamislio.
Kuci na selu sam odjavio vajrles,a prvi komsija ima adsl ali nema modem sa ruterom,da li bi moj modem mogao kod njega da radi tj da ponesem ovaj modem iz NS-a sa ruterom i zamenim sa njegovim par dana ??
Mislio sam da cu odmoriti mozak,ali sipak imacu nekog posla... :udri: :udri:
Pitaj komsiju prvo ima li njegov modem wireles tako ti je najlakse da se zakacis
:udri: Inace Router i wireles su veoma razliciti pojmovi . Koliko sam ja shvatio tebi treba router sa wireles opcijom , ako se ne snadjes imam ja jedan viska pa mogu da ti posaljem?

On ima obican modem bez rutera(razbacivaca) vajrlesa(bezicnog) interneta.Ja imam takav modem i najprostije pitam da li ce moj modem moci da ide na njegov nalog nista vise nisam pitao.

North ARMY je napisao(la):
On ima obican modem bez rutera(razbacivaca) vajrlesa(bezicnog) interneta.Ja imam takav modem i najprostije pitam da li ce moj modem moci da ide na njegov nalog nista vise nisam pitao.
Nema potrebe da se ljutis nista lose nisam mislio, inace tvoj modem nece raditi bez podesavanja u samom softveru modema(ako je uopste moguce sve zavisi od provajdera) tako da ti je najjeftinije da kupis kabal i povezes se direktno

Jel ima neko neki predlog za program za snimanje diskova da radi na Windows 7, i da je besplatan? Možda mnogo tražim? :ppozdrav:

@AGROfamily moj modem samo povezan na komsijin kabal adsl-a kod nega u kuci i radi bez ikakvih podesavanja,cak je ime samog vajrlesa i sifra ostala moja tako da je lap top sam prepoznao kao i telefon,tako da ipak imam internet,jbg gotive me komsije. ::namigivanje::

mims je napisao(la):
Jel ima neko neki predlog za program za snimanje diskova da radi na Windows 7, i da je besplatan? Možda mnogo tražim? :ppozdrav:

CDBurnerXP ver. 4.3.8 Radi i pod sedmicom i dzabe je a dobar.

"Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Win7 (x86 / x64)"

Nazad
Vrh