Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
STAYER je napisao(la):Dali neko moze da mi kaze koji operativni sistem je bolji i pruza vise mogucnosti?
ubuduce planiram neki od njih da instaliram
Windows xp
ili
Vista
Ja sad video ovaj post .XP je zakon po meni ,tosto je sedmica sarena i vidi vise od 3 GB rama po meni nema neke koristi ko jos u svom kompjuter u ima 6Gb rama mozda zaludjenici u kompjutere a mi obicni smrtnici 2 gb max .Ako gresim ispravite me
senator je napisao(la):Windows 7. Vista ti je poprilicno nestabilan sistem (i ja je koristim jbg, ali imao sam jos pre godinu dana windows 7 na ovom lap topu i mogu ti reci da je bruka koliko je dobar i stabilan, ali u to vreme nisu postojali odgovarajuci drajveri za graficku pa sam morao da ga zamenim vistom). Xp je, za razliku od njega, veoma stabilan, ali je prevazidjen.
To ti je zato sto imas tastaturu kompatibilnu sa engleskim jezikom.... Moj lapi-topi je nemacki, pa ima da tipkas pola sata dok ga nenadjes...North ARMY je napisao(la):evo i ja od skoro postadoh vlasnik lap topa.
i kod mene se @ dobija kombinacijom crtl+2