ne znam kako ali moj se sam prebacio na ruski,jel znas kako da vratim na engleski??
I ja ga koristim od skoro,do sad sam koristio mozilu.
I ja ga koristim od skoro,do sad sam koristio mozilu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali kod mene je to sve na ruskom pa sam resio po kratkom postupku,reinstaliraocase ih je napisao(la):gore desno ikonica u obliku vilastog kljuca,
options,
under the boonet,
change proxy setings,
general,
dole skroz language,
kliknes add i izbaci listu sa jezicima,
dalj znas sam, ali neznam zasto je avtomacki prebacio na ruski.
abro je napisao(la):Interesuje me windows 7- kako je prebaciti u srpski sa engleskog. Nisam vičan instaliranju ali ako nije komplikovano, kako sam načuo, molio bih za savet pa da pokušam.
Dali će exel i word biti na srpskom?Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Skini sa miscrosoftovog sajta Language interface pack cilirilicu i dva klika na njega i kad zavrsi imas skoro ceo windows na srpskoj cirilici .E sad ako posle prebacivanja sa engleskog na srpski ne budes pola prevedenih reci ne budes razumeo to je na tebi da provaljujes
mims je napisao(la):...... pomoć, imam problem oko povezivanja na SBB internet .... imam Windovs 7,
Proveri kako sve ide na mestu gde je signal kvalitetniji?!....da kažem da .... nisam ......na baš lepom mestu sa internet konekcijom.