Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda lokalno, ali ako ne grešim ove glavni optički su njihovi.Ne idu svi preko njihovih kablova.
Kod nas u selu ,ovi imaju sopstvene kablove . https://victorymedia.rs/
Hteo sam da predjem kod njih ali zbog fiksnog telefona nisam .I kod njih moraš da plaćaš fiksni kao kod mts-a iako ga ne koristiš.
Starlink ko zna kad ce kod nas da li nasi nesto koce ili oni nije ni bitno.Prozivke je tu jer si mi napisao da pogledam koje su brzine wireless opreme, a ja tebe pitam koja je brzina opreme koju si ti dobio od svog provajdera.
Kod nas je wireless internet najniži stepen interneta, nije rasprostranjen i nude manji provajderi, samim tim im je i oprema jeftina. Starlink ne računam, to je već sasvim drugi nivo bežičnog interneta.
Koja je brzina interneta kod tebe?
Pronašao, isključio! Hvalaa!To ti je u sigurnosnim podesavanjima.
vpn ti sluzi da promenis zemlju, zakacis se na vpn neki servis promenis zemlju na neku drugu da bi mogo da pristupis nekom sadrzaju, ili da kupis nesto, neku usulgu streming servis...
Trebalo bi da može svaki.Ajd' još jedno pitanje pa da više ne davim za danas.
Da li svaki laptop može da radi na punjač ako je izvađena baterija iz njega? Nabavio sam jedan laptop bez baterije i ne daje znake života kad ga priključim na punjač. Da li je laptop kaput ili mu fali ta baterija?