Savet oko kompa!

Samo repetitori... mada i ta optika do njih je verovatno mts, nisam video da iko ima optiku pod zemljom osim mts-a.
Crveni stubici pored puteva oznacavaju gde je opticki kabal.

Sent from my Mate 50 Pro

Drže apsolutni monopol. Zato su nam cene više nego. I to što kao imamo druge operatere znamo da dogovaraju cene ili ih MTS uceni da moraju da drže visoko. Zato imamo jedan najskupljih interneta i mobilni usluga u Evropi. I ova struja je meni sumnjiva. Hvale se kako na je najjeftiniji kW. I jeste jeftin ali kad dođe račun nekako to mnogo košta ka ti sve saberu.

Samo repetitori... mada i ta optika do njih je verovatno mts, nisam video da iko ima optiku pod zemljom osim mts-a.

Sent from my Mate 50 Pro
Da li znaš koje su kablove razvlačili ovi iz Bačke Topole pre 4-5 godina?Kablovi su pod zemljom između naselja a u naselju su na bandere od struje .Trenutno u Bašaidu imaju mnogo brži internet od MTS-a.

Sent from my Mate 50 Pro
Imalo je jos provajdera optiku pod zemljom.Prvi j krenuo targo.Krece a1 sa optikom. Ti manji provajderi su pokupovani od mts/sbb.

Slepci iz telekonja prodali antenske stubove.Ocekujte u februaru vece racune za januar.

Дефинитивно сам диносаурус! Тражим инсталациони диск са крекованим оперативним системом и нема нигде. Некад је могло да се купи на сваком ћошку и музика и филмови и порнићи и програми... Најјефинији Вин 11 Хом у Гигатрону 17.000.

Šta ti konkretno treba ? 😉
Čuvam sve verzije Windowsa , od prvog 3.11 pa preko 95-ce, 98-ce, Mileniuma, XP-A ... 😂
Da li su jož uvek "živi" na CD-ima ? 🤔

Ne treba ti disk uopšte, Windows sistem je besplatan za preuzimanje. A aktivira se određenim skriptama ili programima.
Besmislena je kupovina licence, osim ako ti ne treba za firmu.

Teško da su živi.Bio sam D.J nekada, posedujem impozantnu kolekciju muzike na CD kao nosaču zvuka, sve može da se baci jer su pesme dezintegrisane.Srce me moje boli.

Дефинитивно сам диносаурус! Тражим инсталациони диск са крекованим оперативним системом и нема нигде. Некад је могло да се купи на сваком ћошку и музика и филмови и порнићи и програми... Најјефинији Вин 11 Хом у Гигатрону 17.000.
Windows 10 i11 je potpuno besplatan samo odete na Oficijalnu stranicu i skinete MediaCreationTool

Čuvam sve verzije Windowsa , od prvog 3.11 pa preko 95-ce, 98-ce, Mileniuma, XP-A ... 😂
Da li su jož uvek "živi" na CD-ima ? 🤔
За дивно чудо 3.11 на дискетама је жив, остало на дисковима помрло.
sve može da se baci jer su pesme dezintegrisane.Srce me moje boli.
Кад су се појавили дискови била је препорука да се прережу после 6-7 година пошто им је животни век до 10.
Windows 10 i11 je potpuno besplatan samo odete na Oficijalnu stranicu i skinete MediaCreationTool
Скидање јесте бесплатно ал' кључ 139$ https://www.microsoft.com/en-us/d/windows-11-home/dg7gmgf0krt0/000P

Ključ ima na sajtu serijals.Nisam imao rezač u tom vremenskom periodu a sada sve to ima na Y.T, Dezzeru i sličnim pa mi nije bitno.

Нешто сам зезнуо флеш. Форматирао га као FAT32 и формат ми скинуо капацитет са 64 на 32 ГБ. Форматирам га као NTFS и ништа. Онда дечекирам брзо форматирање и дам му exFAT . Форматирање трајало 1,5 сат и опет исто.

Нешто сам зезнуо флеш. Форматирао га као FAT32 и формат ми скинуо капацитет са 64 на 32 ГБ. Форматирам га као NTFS и ништа. Онда дечекирам брзо форматирање и дам му exFAT . Форматирање трајало 1,5 сат и опет исто.
Držite windows dugme na tastaturi i stisnete R

Komande :

diskpart
list disk
select disk pa neki broj (Broj gde je povezan Fleš)
clean
create partition primary
active
select partition 1
format fs=fat32 (NTFS)

Nazad
Vrh