Nzm sta ste svi zapeli za taj kablovski internet,ja koristim wireless od 2008 bese i nemam nameru da se prebacujem na drugi vid interneta.Niko od vas nema potrebe za nekim velikim brzinama interneta,wireles je sporiji ali je po meni puno stabilniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Wireless uopste nije nestabilan.Optika je najbolja naravno.Wireless stabilniji? Najgori tip interneta, uvođen ranije dok nije bilo dsl konekcije jer je operateru bilo najjeftinije da kupi wireless opremu.
Večito imaš neka mišljenja koja su kontra od normalnih
Najisplativije je uzeti optički internet, ako je prošao kroz selo jer je najjeftiniji paket, moraju da namame kupce kako bi što pre isplatili investiciju.
Са ово, Аркадијевом тврдњом ћу да се сложим и то првенствено због мог искуства у протеклих десетак година. Кадгод да ми треба приступ Нету, тај мој "брез-жични" је био ту, радио стабилно, без крахирања. Сећам се једног случаја од овог пролећа када Нет није радио, па сам после пола дана позвао провајдера, на шта ме је дочекало саопштење на аутомату да имају хаварију на тој и тој територији и да екипе раде на поправци, што је стање које је трајало до вечери тог дана. И уопште, такви прекиди су тако ретки и краткотрајни, да ја и не знам број кол-центра мог провајдера.Nzm sta ste svi zapeli za taj kablovski internet,ja koristim wireless od 2008 bese i nemam nameru da se prebacujem na drugi vid interneta.Niko od vas nema potrebe za nekim velikim brzinama interneta,wireles je sporiji ali je po meni puno stabilniji.