Mirkoni90
Član
North ARMY je napisao(la):Ala ti lupas gluposti...ti godisnje trosis 100 000e ??
A sta ti mislis kako onda neko zivi cije je imanje vredno 50 000e,koliko po tvojoj logici on moze da zatadi godisnje??
Nije pitanje koliko se trosi godisnje, kao sto si rekao, necije imanje vredi 50000 E, i koja budala bi ga prodala za te pare??I onda zivela od toga?!?!Pogledaj sta sam citirao i onda razmisli malo, pre nego sto lupis komentar...Covek hoce da proda celokupno imanje, uz to ima vec 50000E, to je bas suma da zivotaris, a svojim naslednicima ce ostati sipak....
Post je spojen: [time]1275443461[/time]
_________________________________________________Matić je napisao(la):Ako ti nisu ništa 50.000 evrića daj ih meni ja ću se nekako snaći sa njima.
Dobre su to pare, ali za onog koji zna da ih ulozi, a ne da ih raspucka...
Post je spojen: [time]1275475974[/time]
_________________________________________________sepa je napisao(la):Prijatelju,najboli savet je kupovina zemlje,zemlje i samo zemlje a ne mehanizacije i ne znam cega drugog... Das pod zakup i budes miran,pa jednog dana kad odapnes ostace iza tebe nesto za tvog sina!
Svaka cast, jedno od retkih, a pravih, razmisljanja....
Post je spojen: [time]1275508470[/time]
_________________________________________________Duki je napisao(la):Ja bih za tih 50000e kupio jos 15-16 kj zemlje i uvecao posed. A traktore i masine, postepeno, ne novo i ne na kredit, zapravo mozda i novo ako drzava subvencionise barem 50% kao u Hrvatskoj
Slazem se...