Samogradnja kunićarnika ,, štapom i kanapom''

Bitno je da si se odlucio za pocetak,a vremenom ce sve doci na svoje.Poprilicno dobar pocetak,po mom misljenju odlicno i veoma uredno!

Bitno je da si se odlucio za pocetak,a vremenom ce sve doci na svoje.Poprilicno dobar pocetak,po mom misljenju odlicno i veoma uredno!

Hvala :p Bio sam u zurbi posto sam prvo dobio malog zeca za sina a kasnije i naparenu zecicu :D Nisam na vreme ubacio neko drvo u kavez pa je na jednom mestu lamperija na podu vec izgrickana xD Mada to je za "prvu ruku" icice dole zica a trenutno radim na tome da napravim jos dva kaveza 100x50x40 (duzina,dubina,visina) i bice zid+metalni ram+zica za pod.

Odlican vam je forum bas ima dosta korisnih informacija za nas pocetnike a bogami vidim da ima dosta i profi odgajivaca :)

BobM ovo sasvim lepo izgleda za pocetak neka ti se celo dvoriste zabeli od kunica :osmeh:
Samo pazi na komarce tamo kod tebe ima vode koliko hoces vakcinisi jer tvoj kraj je podlozan miksomatozi.

Ja nikako da zavrsim kunicarnik..:spavam:Nesto mi se neda, uradio jedan sprat ubacio zekane koji uzivaju samo tako...
Sutra posle posla krecem ponovo u ofanzivu, bio bi red da to zavrsim...
Lupit cu i koju slikicu sutra ..

Ja nikako da zavrsim kunicarnik..

Pričaj mi o tome. Danas sam mislio da ću završiti letvice na zadnja 2 boksa i da ću uraditi plafon, ali sam od svega uspeo da uradim samo letvice na jednom boksu. Imao sam užasan dan danas, šta god je trebalo da uradim, nisam uspeo.

Ma to je tako..nesto mi se tesko i nakaniti da radim...slome me ovi na poslu pa nemam volje ni za sta....
Odem dole do kunicarnika i sednem i kontam sta i kako i na kraju nista ne uradim..Ostavim za sutra sve a sutra opet ista stuacija...

- - - - - - - - - -

Ev dokle sam dogurao i dalje ni da mrdnem..
2wfrfc5.jpg

Hvala drugari, ostala su mi još vrata, tacne za izđubravanje i hranilice, tako da se nadam da će uskoro biti završen i useljen.
A postaviću i još slika, svakako.

Odlicno odradjeno jedina tema koju vrlo rado pogledam.Ja sam se zaglibio sa svojom gradjevinom ne stizem da zavrsim.

Evo koja slika moje gradjevine doduse jos uvek u sirovom stanju.Prva slika prednja strana sa vratancima
koke-028.jpg
Druga slika sklopljen ali ne dovrsen.
koke-030.jpg

Nazad
Vrh