Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Drugari a cime bi mi vi preporucili da premazem drveni kavez a da ga zastitim od kunica da ih grickaju a patos da manje propada od mokrace....?Da li da ga dobro natopim preradjenim uljem ili da ga namazem sa firnajzom koliko znam da,on jako dobro reaguje na mokro tj kada se namaze drvo sa njim da mi kisa tj voda nemoze nista duze vreme?Pa ako neko ima ideju neka mi pomogne hvala unapred.....
Pa super samo polako,pa da uskoro ga celog napunis sa usatima...Pa ni ja neznam sta je bolje,inace sam nabavio 3 kaveza po 2 boksa,i ta 3 sto su mi dole napravio sam patos od letvica sa razmakom od 1.5 cm odprilike pa me zanima sta bi to moglo da se premaze a da duze traje,inace mi se nezuri sa tim kavezima ali bih voleo da ih lepo na vreme sredim pa da za jesen budu spremni za useljavanje...
Al smo vredni, tako i treba...
I ja kuckam po malo novi kunicarnik dimenzija 2,90 x 0,70 m i visine 185 cm..bice na tri sprata, stim sto ce donji sprat vise biti kao neka ostava...Danas sam prefarbao konstrukciju nekom lazurnom bojom, sutra lupam podove, bice i neka slicica...
Sve sam neimar moracu i ja slikati posto sam radio kojekakve prepravke i jos uz to ogradjivo prostor u kom drzim kunice Drobac jos samo da skontaju gde da vrse nuzdu.
Drobac svaka cast za kavez samo ja bih osb i letvice stavio u isto ravni jer ovako imaces zanimljiv trenig za kunice da odu gore na platformu bas svi da vrse nuzdu.
Hvala. Nisam namerno stavio u istoj ravni, jer će tu doći slama, pa će taman biti u istoj ravni sa slamom, a i slama neće moći da propada kroz letvice, pa neće biti rastura.
Drobac Tesko ces "ubediti" kunice da vrse nuzdu na letvicam.. Kod mene je ovaj stari kunicarnik pola letvice a druga polovina daske...
Pa imam sijaset problema, posebno sa mladim kunicima koji uvijek rade kontra, tj gde jedu tu i vrse nuzdu..
Tako cim zavrsim ovaj novi kunicarnik, bacam se na renoviranje ovog starog..sve ce da bude pod letvicama...
Sutra kacim slike, danas sam radio podove na novom objektu..Mogu vam reci da onaj lim iz stamparije 65x55 cm izgleda dosta dobro...Sad ne znam koliko je to dugotrajno ali je lak za rad...
A pa lepo gospodo svaka cast svakom majstorubice od nas nesto hehe...A evo i mojih prepravki na kavezima,80% je uradjen,ostalo jos 3 tepsije za izmet,po koja jaslica i 6 hranilica,pojilice su spremne samo cekaju da ih okacim i da se lepo koriste...
I da posto nisam imao gde da stavim male pilice dobro dosao je ovaj kavez za prvu pomoc,dok ne pokoljem tovnu zivinu(za koji dan)i odma ih selim u tu prostoriju...
Pozdrav svima