Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam orijasa i ukrstiti cu ga sa obicnim kunicem zecicom vidjet cemo sta ce biti na kraju...Da kotilice se kače sa strane,otvor je 200mm, a dimenzije kotilice 400/300/400 i imaju gornji poklopac za čišćenje i pregled mladih
---------- Poruka napisana u 22:11 ---------- Prethodna poruka je at 22:01 ----------
selmoxy pa tvoji mali prijatelji baš nisu mali,svaka čast dobri su,ja sam se odlučio za panonce mada imam i jednu orijašicu
Otprilike 3ili4mm debljine okca 15x15mm ja bi tako stavio,e sad koje dimenzije bi bio taj tvoj pod da bi na par mesta po podu stavio poprecne cevi ili flah na kant da ne bo doslo do udubljenja po sredini.Ok to,a koja je debljina zice dovoljna za pod .
Simoviću slažem se da je i ta rešetka sa slike dobro rešenje,ali je problem što je teško naći u prodaji.[/URL][/IMG]Evo kako izgleda zica za pod 10 x 50 mm debljina 2.5 mm.Ako vi kazem da ova zica ima preko 30 god mislim da to sve govori.
Sremac mislim da što je deblja žica za za pod to je bolje.ja u isključivo koristim drvene kaveze i nemam problema grickanjem drveta.Naravno da je bolja deblja zica,ali i ova 1,8 moze da radi rad!Samo da nije tanja...Ponavljam opet>>>Slobodno staviti neku dasku u kavez,pa nek malo gricka i odmara na njoj!!!