Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

vla je napisao(la):
Kada je vasar u Debeljaci/prvi prolecni/?
Zadnji petak u martu tojest 27. mart :ppozdrav: Ko će da dođe na vašar u Debeljaču? Da popijemo :ppozdrav: ako ništa drugo.

ja dolazim 99% treba se pripremiti za prolecne radove i snabdevati se delovima za ove nase stare masinke i obavezno pojesti koje kg prasetine ili jagnjetine :ppozdrav: naravno bez ovoga nemoze proci vasar :ppozdrav:

Čugi je napisao(la):
Znači samo četvoro za sada....malo, ajte ljudi planirajte ko može da se vidimo u utorak :bravo:, objavljujem mesto okupljanja od 10:00 do 10:30 ispred benzinske pumpe na vašarištu tamo gde onaj lik prodaje mopede, iako me znate radi lakšeg prepoznavanja u gužvi nosiću crni kačket sa belim natpisom "Gonza Racing" :cao:
dolazim i ja mene je lako prepoznati pola kose bijelo pola crno heeha
znaci oko 10 do 10:30 kod mopeda znam gdje je to

a parkiranje je najlakse na onim trokutastim dijelovima oko nadvoznjaka

Ko stigne ranije neka kupuje sitnice što je planirao, pa da idemo zajedno u razgledanje mehanizacije.

Ja vec u 8 planiram biti na vasaru i imam kupiti stvarno svacega pa da to ranije rjesim...

Lako se na licu mjesta dogovorimo za detalje ;)

Bas sam htio pitati za prognozu, kad me odgovor docekao ovdje... Cugi, hvala ne savjetu!

Sto se parkiranja tice, pitao sam ove moje lokalne sto su na skoro svakom Rumskom vasaru sto mi imaju za parking preporuciti. Dobio sam upute kako do covjeka doci koji ima veliko dvoriste i koji za 200DIN cuva auto u svom dvoristu cjeli dan ako treba. Ove moje nikada nije zajebao ni iznevjerio a jako jako blizu vasara je... Tako da se za parking vise uopce ne brinem.

Bobo, mislim da znam ko je, kod njega se mogu i ostaviti mašine koje kupiš a ne možeš ih povesti odmah ::namigivanje::
Znači sutra od 10:00 do 10:30 na dogovorenom mestu :ppozdrav:

ja i BOBO smo se dogovorili prije da se nadjemo ali ipak dolazimo zajedno na dogovoreno mjesto
_________________________________________________Post je spojen: [time]1236035093[/time]_________________________________________________

Uspešnost 50%, bili smo po redu dolaska mityoo, ja, Bobo i Branko, šteta što Bobo nije imao više vremena, no videćemo se na NS sajmu. Sa Mićom i Brankom nikad kraja razgovoru, na žalost svi smo relativno žurili pa se nije moglo odvojiti i malo vremena za :ppozdrav:, ali i to ćemo nadoknaditi na sajmu ::namigivanje:: Žao mi je ako nas neko nije našao, bili smo na dogovorenom mestu od 10:00 do 10:40.

Vašar kao vašar, svega i svačega, ponuda mehanizacije izuzetno visoka (pogotovo traktora), a i cene su takve ::lose::, koliko se dalo videti najtraženija roba na vašaru su "S" kuke! Do stočnog dela nisam imao vremena da odem tako da cene ne znam, mada ne verujem da su se bitno menjale od prošlog puta, a čuo sam da svinja i prasića uopšte nije bilo. Ukratko to je to, gužva i slaba prodaja....

Nazad
Vrh