Zadnji petak u martu tojest 27. martvla je napisao(la):Kada je vasar u Debeljaci/prvi prolecni/?
Ko će da dođe na vašar u Debeljaču? Da popijemo
ako ništa drugo.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zadnji petak u martu tojest 27. martvla je napisao(la):Kada je vasar u Debeljaci/prvi prolecni/?
Ko će da dođe na vašar u Debeljaču? Da popijemo
ako ništa drugo.
naravno bez ovoga nemoze proci vasar 
dolazim i ja mene je lako prepoznati pola kose bijelo pola crno heehaČugi je napisao(la):Znači samo četvoro za sada....malo, ajte ljudi planirajte ko može da se vidimo u utorak, objavljujem mesto okupljanja od 10:00 do 10:30 ispred benzinske pumpe na vašarištu tamo gde onaj lik prodaje mopede, iako me znate radi lakšeg prepoznavanja u gužvi nosiću crni kačket sa belim natpisom "Gonza Racing"
![]()

case ih je napisao(la):8.marta idem u Backu Topolu na vasar

, ali i to ćemo nadoknaditi na sajmu
Žao mi je ako nas neko nije našao, bili smo na dogovorenom mestu od 10:00 do 10:40.
, koliko se dalo videti najtraženija roba na vašaru su "S" kuke! Do stočnog dela nisam imao vremena da odem tako da cene ne znam, mada ne verujem da su se bitno menjale od prošlog puta, a čuo sam da svinja i prasića uopšte nije bilo. Ukratko to je to, gužva i slaba prodaja....