Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

sto se tice rume ruma je po meni skupa samo sto nemozes nigdje nac tu ces naci sigurno i zato dolazim bas kad mi je gusto.
drago mi je sto ste se upoznali ja jedino znam branka ali se nadam da cu i ostale upoznat na sajmu u NS :ppozdrav:.
bobo gdje dolazis u bosnu :ppozdrav:

A valjda cu do Topole... Tamo ima svega za zmaja ;) Sad mi je prigustilo i moram covjeka nazvat da mi naruci sve sta trebam i da odem po to...

Ma, imam djelova po cjeloj Bosni, samo se treba vozat cjeli dan.

Odlično Branko :D znači sa polovnih od 90, 100 i 140 eura završilo se sa novim od 110, to sami u Rumi ima :haha: Čak reče čovek i da je bolji jer je točak malo više odmaknut i manje su šanse da se zaguši! ::svaka cast::

momci zao mi je sto nisam mogao doci ujutro kad sam ustao ispala mi je nepredvidjena situacija i stvarno nisam mogao doci
jos jednom moje izvinjenje :sta:

@ BOBO to su cari Rume kupovina u pravo vriijeme i cjenkanje , u tome pogledu sam MAHER za cjenkanje hehe
ja samo kokosarim do kraja vasera i pamtim gdje je sta interesantno onda kada krenu da se pakuju ja se zaletim i pokupujem sve ono sto sam zapamtio ispod cijene

savoris je napisao(la):
ja samo kokosarim do kraja vasera i pamtim gdje je sta interesantno onda kada krenu da se pakuju ja se zaletim i pokupujem sve ono sto sam zapamtio ispod cijene

:ppozdrav: :D

BOBO druze cini mi se da ides u Dusanovo po djelove,to ti je sve iz Rume i Ade
ta prodavnica mi je pred nosom,naravno pazarujem kod njih ali kad sam spremao kombajn isao sam u Srbiju kad sam odbio troskove ustedio 800eurica nije to za baciti. ::namigivanje::

:sta:

pa ja sam bio u debeljacu,tamo neke 2002,bogami,onda je bio bas bas veliki vasar.taj dan je bio veliki petak za katolicki uskrs

BATONI je napisao(la):
BOBO druze cini mi se da ides u Dusanovo po djelove,to ti je sve iz Rume i Ade
ta prodavnica mi je pred nosom,naravno pazarujem kod njih ali kad sam spremao kombajn isao sam u Srbiju kad sam odbio troskove ustedio 800eurica nije to za baciti. ::namigivanje::

Tako je isao sam u Dusanovo po djelove i ja sam usparao kupovinom u Dusanovu i to dosta novaca...

Kako? Tako jer za promjenu 3000kn u dinare i opet u kune spusim 600Kn, jer u Rumi nisam nasao NISTA sto mi je trebalo... Potrosio pola rezervoara goriva, naodo se ko manijak po onoj guzvi i blatu da na kraju kupim osovinu za tanjurace i lanac za sijacicu...

nazvo odma 4. Radeta u Dusanovo jel ima? IMA! odma otiso kod njega, kupio kojecega i svacega i jos sam usparao. U usporedbi s cjenama koje sam u Rumi cuo, jeftiniji je bio. Remenje koje mi je trebalo ima, osovine ima, lance ima, sve ima a sezona jos nije ni pocela. da sam samo po remen bubnja iso u Dusanovo, isplatilo bi mi se. Em je blize, em mozes i za kune kupovat po normalnom tecaju, a ne da te na vasaru deru ko budalu, kud iovako dignu cjene, em je jeftinije, em sve ima i covjek je i petkom i svetkom na raspolaganju kroz cjelu zetvu.

Sto se tice Rume, samo ako se 3. zadesim kod rodbine, provozat cu se do vasara, ali da idem s namjerom na vasar, kako mi se cini vise nikada...

Svaka tebi cast sto si usparo 800€, a ja bez povrata poreza vec imam zaradu, a kad jos povrat rjesim... Ruma Dusanovu nije ni do koljena, bar sto se mene i mog kombajna tice.

bogami i ja cu dobro razmisliti da li cu sledeci put ici.

kise treba,pa kako i koliko je napadala,tesko da ce se sutra odrzati vasar u basaidu.
steta,ali bice sledeceg puta.

Nazad
Vrh