BATONI je napisao(la):
BOBO druze cini mi se da ides u Dusanovo po djelove,to ti je sve iz Rume i Ade
ta prodavnica mi je pred nosom,naravno pazarujem kod njih ali kad sam spremao kombajn isao sam u Srbiju kad sam odbio troskove ustedio 800eurica nije to za baciti.
Tako je isao sam u Dusanovo po djelove i ja sam usparao kupovinom u Dusanovu i to dosta novaca...
Kako? Tako jer za promjenu 3000kn u dinare i opet u kune spusim 600Kn, jer u Rumi nisam nasao NISTA sto mi je trebalo... Potrosio pola rezervoara goriva, naodo se ko manijak po onoj guzvi i blatu da na kraju kupim osovinu za tanjurace i lanac za sijacicu...
nazvo odma 4. Radeta u Dusanovo jel ima? IMA! odma otiso kod njega, kupio kojecega i svacega i jos sam usparao. U usporedbi s cjenama koje sam u Rumi cuo, jeftiniji je bio. Remenje koje mi je trebalo ima, osovine ima, lance ima, sve ima a sezona jos nije ni pocela. da sam samo po remen bubnja iso u Dusanovo, isplatilo bi mi se. Em je blize, em mozes i za kune kupovat po normalnom tecaju, a ne da te na vasaru deru ko budalu, kud iovako dignu cjene, em je jeftinije, em sve ima i covjek je i petkom i svetkom na raspolaganju kroz cjelu zetvu.
Sto se tice Rume, samo ako se 3. zadesim kod rodbine, provozat cu se do vasara, ali da idem s namjerom na vasar, kako mi se cini vise nikada...
Svaka tebi cast sto si usparo 800€, a ja bez povrata poreza vec imam zaradu, a kad jos povrat rjesim... Ruma Dusanovu nije ni do koljena, bar sto se mene i mog kombajna tice.