Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Obavezno dan ranije, većina prodavaca mašina dođe u noći između prvog i drugog da zauzme mesto, nema prijave samo naiđe komunalac koji naplati taksu. Iako je trećeg glavni dan dosta ljudi ima i drugog. Kraj vašara je obično oko 13h.

Pada mi da radim ceo dan, pa ako mi sef da slobodno, eto i mene. Cu da se prijavim na vreme :ppozdrav:

ok
onda nek neko od vas starih vašaroša predloži da se nađemo npr. oko 10h u toj i toj kafani-šatri-.... :ppozdrav:

Znači samo četvoro za sada....malo, ajte ljudi planirajte ko može da se vidimo u utorak :bravo:, objavljujem mesto okupljanja od 10:00 do 10:30 ispred benzinske pumpe na vašarištu tamo gde onaj lik prodaje mopede, iako me znate radi lakšeg prepoznavanja u gužvi nosiću crni kačket sa belim natpisom "Gonza Racing" :cao:

Ok, cak i ja znam gdje je to ;) ;)

Doci cemo moj stari i ja, pa cu mu morat dat neke razbibrige da trazi po vasaru, dok mi ljudikamo ;)

Nego, vec sam pitao Savorisa jel ima kakva shema oko parkinga i reko mi je jednu njegovu foru, al mozda vi znate nesto sto on ne zna ;) ;) Prosli put smo parkirali 2km daleko od vasara (na cesti prema Pazovi) a koliko pizdarija imam u planu kupiti ne bi bas htio to cjeli dan uz sebe nositi, pa je svaki savjet dobrodosao...

Mene necete moci promasiti i da ocete, jer cu vjerovatno nositi IMT kapu ;)

Dakle:
Cugi
Genic
Torpedo
Savoris
Bobo
.
.
.

Bobo je napisao(la):
Doci cemo moj stari i ja, pa cu mu morat dat neke razbibrige da trazi po vasaru, dok mi ljudikamo ;)

Isti slučaj :haha: inače što se tiče parkinga ja se parkiram pored priključnih puteva kod nadvožnjaka, uvek bude mesta oko 8 sati, bliže ne vredi jer to zauzmu oni što dođu u 6....što se kupovine i nošenja tiče sitnice u kesu ili ranac ako ima više planiranog za kupiti, a sve ono što je teško ostavljam za kraj i kupim kad krenem prema autu.

Aha, znaci, oko 8 ujutro ima mjesta za parking kod nadvoznjaka?

Planiram nositi dooobar ranac naledjima, pa kako trpam krsa u njega, vidjet cu je li tezak ili pretezak ;)

Savo mi je rekao da i on na istom mjestu parkira... dal zandali ljepe kazne ako se parkira na travu oko nadvoznjaka i prikljucnih puteva? kod nas je bolje pjesaka pogaziti nego na travu parkirat, pa da odma ptam i ovo...

Ma kakve kazne :haha: slobodno na travu pored puta. Sećam se prošle godin kada je Tine dolazio na vašar, čovek se parkirao u gradu i peške do vašara, kaže izgubio vreme tražeći parking, ja reko pa mogao si ovde bilo gde ima travanjaka, trotoara itd, znaš kako me je pogledao :haha:

Cuj, nad su dresirali da to ne radimo... ne znas dok ne probas ;)

Znaci, gdje ima mjesta, samo parkiraj, nece nitko nista?

Mozda dodjem i ja! Ali nije sigurno, Treba da idem za kamenicu, pa mozda krenem rano ujutro umesto popodne!

Ja obično parkiram u ulicu koja jpočinje kod stanice milicije.
Tamo uvek bude mesta.
Možda ću i ja doći.
Treba mi točak za IMT757 plug.

Danas je bio vasar u Senti. Ako se vreme ne pokvari onda ce i u Rumi biti velik vasar sudeci po sencanskom! Bas je bilo puno ljudi....

Kad je prodaja stoke u Rumi, odnosno ima li stoke na vasaru i kad se prodaje 1 2 ili treceg i ima li sanse ako neko zna da li mogu da stignem busom iz Bg-a na vasar?

Nazad
Vrh