kicca
Član
Miroljube ti sad si se malo naljutio i pricas naopako ili bas toliko ne znas imas more ing.vocarstva koji su vocari e sad sto ih ti ne poznajes to je druga stvar ja znam najmanje 15ak ukljucujuci Kolegu IRONMANA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pocetnik u vocarstvu ovde sam jer zelim nesto da naucim. Po mom misljenju sadnice koje je postavio Miroljub su ekstra, vise nego dobre.
Sada vi kao iskusan vocar kazite meni koje su mane onih sadnica, da bi ja kao neiskusan znao u buduce na sta treba obratiti paznju pri gledanju?
Miroljubenadji mi jednog skolovanog koji zna sve sorte svih vrsta i sve njihove karakteristike
Kako nećeš?
A Kameni?
Mislis Gvozdeni
Pa naravno,lose stojim sa engleskimMislis Gvozdeni
Miroljube
Moj ti je savet da ne pišeš više o ovim stvarima.
Da li ti uopšte žnaš koliko postoji vrsta i sorti voća?
Ne postoji čovek na svetu koju sve ovo što si napisao zna.
Ako samo takvog zoveš stručnjakom, onda stručnajka nema.
Ma naravno da ima ljudi koji su i završili neke škole a koji s eistovremeno bave praksom.
Ali to je ono naše poznato, ako ja takve ne znam onda takvi ne postoje
Gorski Care, ajd da ne ogovaram javno čoveku robu. Nije to baš tako loše.
A ako Miroljub nastavi ovako videćemo
Znaci da ne gresis da i gster u vocarstvu,tacno
Kolega Ironman moze naravno ja kad sednem sa nekim ko je ing. karakter mi ne dozvoljava da on plati pice mi sumadinci/gedze/smo uvek imali taj respekt prema diplomi
- - - - - - - - - -
A i ove "precane"cenimo podjednako ipak su bili toliko dugo u Monarhiji i to je neka skola a zna se koliko je Monarhija polagala na razvoj vocarstva
Naravno postoje stvari iz teorije koje je pozeljno znati a rest je praksa i ucenje na greskama
Јесте Чак Норис.Niko se nije naucen rodio
postoje stvari iz teorije koje je pozeljno znati a rest je praksa i ucenje na greskama