Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Vidim biće u Lidlu Parkside Performance PHDP 180 C2
3000W, protok 600l na sat, težina nešto preko 21kg, cena 34000.

Da li ima nešto bolje u tom cenovnom rangu?

Na vašaru su prodavali polovne Karcher 720 za 250e i 720MX za 300e. Za jače i veće puromate nisam pitao pošto su. Eto čisto da imaš za poređenje...

Pozdrav drugari! Imam Karcher 720, onaj matori cetvrtasti. Prokapalo ulje, i desavalo se da samo zuji a nema pritiska... U ovlascenom servisu rekli da nemaju delove za taj pa mi treba savet gde da resim ovaj problem u NS ili BG. Jel neko imao slicno iskustvo sa ovim aparatom?

Razmisljam da uzmem ovaj iz Lidla Parkside performance PHDP 180 c2, trenutno je u ponudi.

Da nije prljav ulazni filter pa zato nema pritiska? Popravljaju momci iz Malog Iđoša kod Bačke Topole i takve mašine (ustvari jesu pre koju godinu) samo moram iskopati broj telefona. Ili neka neko okači ako ima.
----------
I da, mani se parksajda....

Pozdrav drugari! Imam Karcher 720, onaj matori cetvrtasti. Prokapalo ulje, i desavalo se da samo zuji a nema pritiska... U ovlascenom servisu rekli da nemaju delove za taj pa mi treba savet gde da resim ovaj problem u NS ili BG. Jel neko imao slicno iskustvo sa ovim aparatom?

Razmisljam da uzmem ovaj iz Lidla Parkside performance PHDP 180 c2, trenutno je u ponudi.
Imam i ja takav...procurio semering...ali tu ima i specificna spojnica koja mora da se zameni kada se rasklapa pumpa

Da nije prljav ulazni filter pa zato nema pritiska? Popravljaju momci iz Malog Iđoša kod Bačke Topole i takve mašine (ustvari jesu pre koju godinu) samo moram iskopati broj telefona. Ili neka neko okači ako ima.
----------
I da, mani se parksajda....
Nije prljav filter, to sam prvo pogledao. Hvala za savet, broj servisa bi pomogao, ako ima jos neko predlog neka okaci broj. Poz.

Imam i ja takav...procurio semering...ali tu ima i specificna spojnica koja mora da se zameni kada se rasklapa pumpa
Ma nek menja majstor sve redom :) Jes da je to matoro ali valjda moze da se osposobi...

Hvala za preporuke! Jos cu da pogledam nekog u BG i NS da li radi. Ako ne onda zovem pomenute pa ko hoce da se bavi ovom spravom...

Iz vaseg iskustva koliko kosta remont ovih peraca? Sta mogu da ocekujem sto se tice cene popravke?

Nazad
Vrh