Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Crko mi je puromat,jel imate sta za preporuku od puromata a da bude monofazni

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ako nemaš mogućnost za trofaznu mašinu, onda Karcher 720 kao što reče kolega Srđan.
Inače trofazne su daleko bolje, tu dileme nema

За вас који имате неки малешни перач, више пластични него метални: у "Лидлу" продају неке "аксесоаре" за пераче и међу њима један чију је главу могуће закретати горе-доле, па да успете да оперете и на местима где дужина пушке не дозвољава да усмерите свугде где вам је воља. Ја просто не знам како сам живео без таквог наставка. :)

То је онај други поменути наставак, "Пауер џет":

Kad koristis tu nultnu diznu za max pritisak,pazljivo oko instalacija,pa i hidro creva,nemoj blizu,osteti ih dosta lako ...Ali sa tom ces skidati okorelu masnocu koju bi pre toga jedino brusilicom i spahlom skidao sa masine.

Momo ovakav je uzeo i Dr Habi
Kod njega na snimku deluje da je bas mocan

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ne, kucaj na YT dr Habi, iz Republike Srpske je snima klipove o poljoprivredi

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Cuo sam pominju ga , nisam gledao. Brine me samo taj kineski motor , kolko traje ? Dali su ga rijesili ? Mislim da je isti na viladzer pumpi za vodu , imam jednu , radila je onako , recimo par stotina sati , zasad ok

За вас који имате неки малешни перач, више пластични него метални: у "Лидлу" продају неке "аксесоаре" за пераче и међу њима један чију је главу могуће закретати горе-доле, па да успете да оперете и на местима где дужина пушке не дозвољава да усмерите свугде где вам је воља. Ја просто не знам како сам живео без таквог наставка. :)

То је онај други поменути наставак, "Пауер џет":

Ovakvi konektori su na lavor keseru, od celog kesera koristim kabl napravio produzni za sijalicu i to ima samo 2 zice plavu i braon nema zuto zelene nema potrebe za uzemljenjem

Да, тип конектора на овом наставку из "Лидла" је онакав какав је и на "Лаворима", због чега сам га и купио.

Bi li odgovaralo za Bosch (zeleni)?
Riknula mi mlaznica/puška za lepezasti mlaz pa sad koristim turbo mlaznicu, a s njom treba biti jako pažljiv.

Cuo sam pominju ga , nisam gledao. Brine me samo taj kineski motor , kolko traje ? Dali su ga rijesili ? Mislim da je isti na viladzer pumpi za vodu , imam jednu , radila je onako , recimo par stotina sati , zasad ok
Za divno cudo, ti motori su se dosta dobro pokazali.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Без проблема се годинама врте на пумпама за воду и агрегатима. Само је питање материјала од ког су га направили, сам мотор је копија Хонде и нема већих проблема.
Редовна замјена уља, чишћење филтера ваздуха и оплети.

То је клон "Хондиног" GX 200 мотора - ја нисам видео да је неко од кинеских произвођача, чак и оних, да их тако назовем, трећеразредних, успео да лоше исклонира мотор и упропасти га употребом пресованог пиринча за његову израду.

Imam ovaj nastavak za karher. Da li bi mogao.na njega da stavim onu bocu za aktivnu penu? I sta bi tu trebalo da ide?
3b5b06af4f3e04f6c5dc5f0737e7977f.jpg
6eceeec722ad6e6e7c60d9075b93cffa.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nazad
Vrh