Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Trofazni motor. Vec je radio na toj slavini mozda je nesto promenjeno ali ne veruje. I ranije se desavalo da na pocetku tako nece da krene i onda kao da prokine. Probacu da vidim protok mada sve se plasim da nije nesto oko struje

Vidi filter vode ako ima
Meni na k5 nije hteo da radi taman nabije pritisak prestane i tako gasira stalno.. ono bio zapusen filter sa trunjem
I pocela da curi neka cevcica unutra sreca imali na lageru u bg servis

Има сервис у шапцу и чини ми се у футогу, темерину. Тамо сервисирамо црева и машине за прање. Радили и код хидрауличара али прокапа.

Meni je radio za 720mx neki majstor,nasao ga na kp.po njegovim recima bas original za puromate crevo,poslao mu krajeve samo-on mi vratio uradjeno 12 ili 15 m duzine.

Imam Karcher K7.20mx koji sam lično izservisirao, ali sam ispunio želju i uzeo K7.85 koji ima motalicu i dve boce za hemiju. Po specifikacijama su im jednaki elektromotori, od 3Kw monofazni, takođe i isti protok vode od 9,6l, dok pritisak na K7.85 je deklarisano 10 bara viši, ali u praksi je K7.20mx nešto jači. Po objašnjenju jednog servisera su veći prečnici klipova na K7.20mx i da to može biti razlog, mada i niz stvari, iako K7.85 izgleda prilično novkasto i očuvano.
Taj serviser je video obe mašine i preporučio da se opredelim i zadržim K7.20mx.
Ovde je više puta hvaljen taj model, još i na nekim forumima, a za K7.85 nigde ništa.
Ima li ko neko iskustvo, mišljenje ili savet?
Hvala.

Ja nabavio ovu sigracku
e79680fe693c72b879ee0cae5748474d.jpg
e787113384dc7c965be88177ec342dc8.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Imam Karcher K7.20mx koji sam lično izservisirao, ali sam ispunio želju i uzeo K7.85 koji ima motalicu i dve boce za hemiju. Po specifikacijama su im jednaki elektromotori, od 3Kw monofazni, takođe i isti protok vode od 9,6l, dok pritisak na K7.85 je deklarisano 10 bara viši, ali u praksi je K7.20mx nešto jači. Po objašnjenju jednog servisera su veći prečnici klipova na K7.20mx i da to može biti razlog, mada i niz stvari, iako K7.85 izgleda prilično novkasto i očuvano.
Taj serviser je video obe mašine i preporučio da se opredelim i zadržim K7.20mx.
Ovde je više puta hvaljen taj model, još i na nekim forumima, a za K7.85 nigde ništa.
Ima li ko neko iskustvo, mišljenje ili savet?
Nisam neki stucnjak za struju, ali zar moze biti monofazni motor od 3kw, odnosno zar taj motor moze biti jaci od 2,2kw?

Crko mi je puromat,jel imate sta za preporuku od puromata a da bude monofazni

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh