Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam neki stucnjak za struju, ali zar moze biti monofazni motor od 3kw, odnosno zar taj motor moze biti jaci od 2,2kw?Imam Karcher K7.20mx koji sam lično izservisirao, ali sam ispunio želju i uzeo K7.85 koji ima motalicu i dve boce za hemiju. Po specifikacijama su im jednaki elektromotori, od 3Kw monofazni, takođe i isti protok vode od 9,6l, dok pritisak na K7.85 je deklarisano 10 bara viši, ali u praksi je K7.20mx nešto jači. Po objašnjenju jednog servisera su veći prečnici klipova na K7.20mx i da to može biti razlog, mada i niz stvari, iako K7.85 izgleda prilično novkasto i očuvano.
Taj serviser je video obe mašine i preporučio da se opredelim i zadržim K7.20mx.
Ovde je više puta hvaljen taj model, još i na nekim forumima, a za K7.85 nigde ništa.
Ima li ko neko iskustvo, mišljenje ili savet?
7,5kw su najjači monofazni.Nisam neki stucnjak za struju, ali zar moze biti monofazni motor od 3kw, odnosno zar taj motor moze biti jaci od 2,2kw?
Teško će to da bude.7,5kw su najjači monofazni.
7,5kw su najjači monofazni.
https://cononmotor.com.au/product/7-5kw-10hp-2800rpm-shaft-38mm-electrical-motor-single-phase-240v/Teško će to da bude.