Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel znaš mozda dal radi Kranzle masine?Nakon 17 godina službe Karcher HDS 610 dobila zaslužen veliki servis.Odradio ga majstor Sloba iz Laćarka, od babe napravio devojku za 14k dinara.
I garancija nesto znaci...novo je novo...ali i dobar 720 radi jako dobro.Na vašaru su prodavali polovne Karcher 720 za 250e i 720MX za 300e. Za jače i veće puromate nisam pitao pošto su. Eto čisto da imaš za poređenje...
Imam i ja takav...procurio semering...ali tu ima i specificna spojnica koja mora da se zameni kada se rasklapa pumpaPozdrav drugari! Imam Karcher 720, onaj matori cetvrtasti. Prokapalo ulje, i desavalo se da samo zuji a nema pritiska... U ovlascenom servisu rekli da nemaju delove za taj pa mi treba savet gde da resim ovaj problem u NS ili BG. Jel neko imao slicno iskustvo sa ovim aparatom?
Razmisljam da uzmem ovaj iz Lidla Parkside performance PHDP 180 c2, trenutno je u ponudi.
Nije prljav filter, to sam prvo pogledao. Hvala za savet, broj servisa bi pomogao, ako ima jos neko predlog neka okaci broj. Poz.Da nije prljav ulazni filter pa zato nema pritiska? Popravljaju momci iz Malog Iđoša kod Bačke Topole i takve mašine (ustvari jesu pre koju godinu) samo moram iskopati broj telefona. Ili neka neko okači ako ima.
----------
I da, mani se parksajda....
Ma nek menja majstor sve redomImam i ja takav...procurio semering...ali tu ima i specificna spojnica koja mora da se zameni kada se rasklapa pumpa