Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je upravo covek koji ih prodaje i servisira samo je problem sto je iz Kraljeva ako sam dobro procitao pa je vozanje tamo vama neisplativo.Nebojša a ako gledaš polovnu što ne odabereš nekog ko ima dosta polovnih mašina i servisira ih, odeš kod njega pokupio par mašina, dodjete kod tebe kući i probaš kako rade i kupiš onu koja zadovoljava tvoje potrebe na tvojoj instalaciji.
Probaj da nađeš nekog bližeg, ne mora da bude identična mašina, ali neka ima slične karakteristike.Ovo je upravo covek koji ih prodaje i servisira samo je problem sto je iz Kraljeva ako sam dobro procitao pa je vozanje tamo vama neisplativo.
Imaš u Perlezu čoveka.Ovo je upravo covek koji ih prodaje i servisira samo je problem sto je iz Kraljeva ako sam dobro procitao pa je vozanje tamo vama neisplativo.
Imam polovnog karhera,vecito je u nekom defektu i kvaru.Resio sam problem sa novim stilom od 120 bari i radi mi kad god ga upalim.Moja preporuka kupi novog viladzera ili stilaMa ljudi manje je vazna cena, naravno igra ulogu ali ne presudnu.
Motorini peraci mi se nesto ne svidjaju jednostavno, mozda gresim al no(sto bi rekao Sale Ratar).
Vise me zanima dal ova masina sa ovim karakteristikama moze da sluzi za ono sto meni treba.
Da nije iz Raške?Ovo je upravo covek koji ih prodaje i servisira samo je problem sto je iz Kraljeva ako sam dobro procitao pa je vozanje tamo vama neisplativo.
Aco ja sam na ovog naleteo na KP, vidim ima gomilu pozitivnih ocena a i aparata vidim citava gomila pa sam njega prvo zvao,naravno treba se raspitati na vise mesta.Probaj da nađeš nekog bližeg, ne mora da bude identična mašina, ali neka ima slične karakteristike.
No tvoje pare, tvoja odluka.