Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Imam trenutno neki kvar ali kontam da ce se popraviti...inace godinama bez problema radio :) masina 10+.

Ako budzet nije bas ogranicen onda i ja glasam za motorni...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Prva stvar, perač sa hladnim pranjem ne može nikako da se poredi sa toplim pranjem. I na prethodnom monofaznom karcheru a i sada na ovom trofaznom imam mogućnost prikljucenja tople vode do 60 °c( tako preporucuje proizvodjač). Imam kući gasni kotao koji koristim kao protočni bojler da prikljucim toplu vodu na perač dok perem. Temperaturu vode podesim na 45-50 °c i perem na mnogo manjem pritisku nego sa hladnom vodom a efikasnost pranja je neuporedivo bolja sa toplom vodom. Toplo pranje koristim po hladnijem vremenu i kada je nešto baš usrano uljem ili naftom, inače za rutinska pranja sve peremo hladnom vodom.
Kranzle takodje radi veoma kvalitetne mašine za pranje visokim pritiskom.

Ma ljudi manje je vazna cena, naravno igra ulogu ali ne presudnu.
Motorini peraci mi se nesto ne svidjaju jednostavno, mozda gresim al no(sto bi rekao Sale Ratar).
Vise me zanima dal ova masina sa ovim karakteristikama moze da sluzi za ono sto meni treba.

Nebojša a ako gledaš polovnu što ne odabereš nekog ko ima dosta polovnih mašina i servisira ih, odeš kod njega pokupio par mašina, dodjete kod tebe kući i probaš kako rade i kupiš onu koja zadovoljava tvoje potrebe na tvojoj instalaciji.

Nebojša a ako gledaš polovnu što ne odabereš nekog ko ima dosta polovnih mašina i servisira ih, odeš kod njega pokupio par mašina, dodjete kod tebe kući i probaš kako rade i kupiš onu koja zadovoljava tvoje potrebe na tvojoj instalaciji.
Ovo je upravo covek koji ih prodaje i servisira samo je problem sto je iz Kraljeva ako sam dobro procitao pa je vozanje tamo vama neisplativo.

Zar nije bio neki u Kačarevu što radi sa Karcher mašinama? Vidi da li on ima nešto što ti je interesantno. Bliže ti je Kačarevo od Kraljeva.

Фекетићу или Малом Иђошу има лик што их увоз и оправља. Кажу да има добру робу.

@drale
prijatelj je pre dve ned kupio kod njega ,covek servisira i daje 6 meseci garanciju. Dodjes vidis sta ima i na licu mesta probas,ima raznorazni monofazni trofazni topla voda i hladna voda. Od 200e pa na vise.

Ma ljudi manje je vazna cena, naravno igra ulogu ali ne presudnu.
Motorini peraci mi se nesto ne svidjaju jednostavno, mozda gresim al no(sto bi rekao Sale Ratar).
Vise me zanima dal ova masina sa ovim karakteristikama moze da sluzi za ono sto meni treba.
Imam polovnog karhera,vecito je u nekom defektu i kvaru.Resio sam problem sa novim stilom od 120 bari i radi mi kad god ga upalim.Moja preporuka kupi novog viladzera ili stila :ppozdrav:

Probaj da nađeš nekog bližeg, ne mora da bude identična mašina, ali neka ima slične karakteristike.
No tvoje pare, tvoja odluka.
Aco ja sam na ovog naleteo na KP, vidim ima gomilu pozitivnih ocena a i aparata vidim citava gomila pa sam njega prvo zvao,naravno treba se raspitati na vise mesta.

Raspitao sam se bas za prodavca iz perleza, ispostavilo se da se dvojica ljudi bave tim poslom u Perlezu.
Dobio sam broj od coveka Dejan se zove i preko telefona deluje korektno.
Sto se tice one masine za koju sam pitao kaze covek da je ozbiljno dobra masina,pre par dana je kaze i on prodao jednu takvu za 1000e.
A sto se tice masina za pranje hladnom vodom preporucuje neki 720mx ako sam dobro razumeo,kaze starija a mnogo bolja masina od danasnjih igracaka.

Nazad
Vrh