Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Имам неки њихов "Предатор", и немам са чиме да га поредим осим са неким старим кућним кога сам имао. Мени ради посао јер има три јачине/брзине и перем њиме баш свашта, а не само ме'анизацију. Има Лука неки жути, још мањи од мог зеленог, па можда он има шта да ти каже да ли му ради посао и за шта му ваља, а за шта не.
U koju ovaj klasu spada da tako kazem, jel to neki njihov jaci model ili slabiji, vidim max pritisak al radni ne vidim pa ne znam koliko to moze biti.

Ubi me trofazna struja tj nedostatak trofazna struje tu gde treba da perem i ne mogu da kupim neku profi zver da mogu da perem ko covek a ne znam sta od ovih mpnofaznih igrackica moze da pere iole dobro.

Питаш за овај на акцији? Ја бих рекао да је у питању перач који је степеницу више од основних модела. Максимални притисак је 150 бара, а радни вероватно за 20 мањи, има алуминијумску, а не пластичну пумпу, а и 8 метара црева, што ми се допада. Има и интегрисану боцу за наношење пене, турбо-главу. Ја сам свом "окидач" на пушци залепио траком, да му не мучим пумпу, па са мало обзира, очекујем да ми дуго служи.

Питаш за овај на акцији? Ја бих рекао да је у питању перач који је степеницу више од основних модела. Максимални притисак је 150 бара, а радни вероватно за 20 мањи, има алуминијумску, а не пластичну пумпу, а и 8 метара црева, што ми се допада. Има и интегрисану боцу за наношење пене, турбо-главу. Ја сам свом "окидач" на пушци залепио траком, да му не мучим пумпу, па са мало обзира, очекујем да ми дуго служи.
Pitam i za taj na akciji a i za uopste neki perac na monofaznu struju, sta uzeti a da moze da radi iole lepo.
Znaci ovaj mozda i vredi uzeti za tih 17 i kusur hiljada?

Не знам какве су цене сада на ове полу-марке, типа "Вомакс", "Вилиџер" и штагод да нађеш са реалном гаранцијом (типа да има шансе да има делова ти поправе ако нешто цикне), али овај "Лавор", без обзира што је кинески, ипак је направљен по "Лаворовој" спецификацији, а они неко искуство са перачима ипак имају. Погледај шта може да се пазари за те паре, па ако је то на нивоу тих које ти помињем, са упоредивим карактеристикама, зашто да ти не вреди. Кажем ти, ја сам својим задовољан, али ја нисам ни мајстор, ни било ко други ко има посла за перач неколико сати дневно, да разбија годинама спечено уље и ко не може да приушти да да фртаљ сата пере, а фртаљ сата "'лади машину".

Ovo mi je treći po redu perač koji sam posedovao, pre toga villager I Kew...
Ja sam zadovoljan, dizna se šteluje, tj jačina mlaza na njoj, tako da za naše "seljačke" potrebe nema je ok, nema šta nisam mogao da operem... Za nekih 18k koliko je tad koštao ja sam zadovoljan... Sledeći koji budem kupovao imaće duplo duže crevo, ovaj kad perem kombajn moram da popnem sa sobom kad perem oko motora...

Ima li majstora za te lavore i villager kao za karcher perace? Meni na mom riknula pumpa pa cu vidjeti da li ce doci novi-polovni ili cu ovaj popravljati, ali mi mnogo slab jedva skida blato sa guma(80 bar radni pritisak). Ali mi majstor rekao da cu se preporoditi posle popravke..

Baća jel ima neki ozbiljan servis u Inđiji?Treba da servisiram Karcher HDS 610, pritisak maks.50 bara, topla voda nešto zeza pa sam rad da ga sredim.

Бациш и купиш нов каква поправка...Квалитетније вреди поправити.
U pitanju je karcher 570 kocka koja je 88 godiste i kod mene je preko 10 god, kupili ga kod ciga za 70eura cini mi se. Vec od prosle godine razmisljam o kupovini novog a ovo sa pumpom je doslo kao slag na tortu..

Baća jel ima neki ozbiljan servis u Inđiji?Treba da servisiram Karcher HDS 610, pritisak maks.50 bara, topla voda nešto zeza pa sam rad da ga sredim.
Baća vidiš da se bakćem sa ovim jeftinima... Čim nešto počne da zeza odem i kupim drugi... Koliko znam ne da, nema dobar, nego nikakav servis u inđiji.. Niko više ni sitan el alat ne popravlja, nema majstora... Možda, je pazova tu bolja pa pitaj branka recimo...

Kad se vec povela prica o masinama, sta preporucujete za oko kuce, malo oko traktora sitnice nista zahtevno, za redovno pranje nije da je zapusteno pa da bi zahtevao nesto jace.
Vidim o Lavoru se prica zavrsava posao?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Може и вилиџер ако не зазиреш од кинеза. За добро прање треба и добра глава која се налази на пиштољу. А та глава може да кошта као пола машине за прање.

Nije mi problem da bude kinez, obicno svi daju dve godine garancije tako da ocekujem toliko i da radi mozda malo vise...

Sta mislite o ovom?

Nije mi problem da bude kinez, obicno svi daju dve godine garancije tako da ocekujem toliko i da radi mozda malo vise...

[/URL]

Sta mislite o ovom?

Na svaki imaš ugovor o saobraznosti tj dve godine "garanciju".

Problem tih Kineza je što dolaze sa nedovoljno ulja u pumpi,a prodaju se kao life time tj bez dolivanja sem ako rastaviš pumpu.Što je prost posao,ali se gubi garancija.

Delova nema za pumpu po principu ukucaš model i tražiš već moraš da juriš po aliexpresu jer se osnovni model prodaje pod 100-ak brendova.

Nazad
Vrh