Nasao sam potencijalni problem.Jel ovde taj ventil, ovo je izlaz za pusku?
Slabije se mozda vidi, on je unutra...
Ekcentar je ok.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasao sam potencijalni problem.Jel ovde taj ventil, ovo je izlaz za pusku?
Slabije se mozda vidi, on je unutra...
Ekcentar je ok.
Ja sam namakao vrh u varikinu, i sta znam pomogne. Ali tvrdokornom kamencu ne moze nistaHvala svima.
@Ranko250,
ima li neki ventil na pušci? Ovaj u peraču nije zaštekao kad radi s drugim puškama.
@vasovac,
kamenac je jako vjerojatan jer imam izrazito tvrdu vodu. Smijem li prednji dio puške namočiti u nešto što otapa kamenac (bpr. cilit bang ili ocat) ili treba izvaditi diznu i očistiti je, odnosno samo nju potopiti u sredstvo za skidanje kamenca?
Na ventil na pušci i mislim jer na drugoj pušci dobro radi, ali najprije da je problem sa diznom na pušci. Malo se začepi i odma nema dovoljno protoka, možda je i mali kamenčić uletio i zaglavio.Hvala svima.
@Ranko250,
ima li neki ventil na pušci? Ovaj u peraču nije zaštekao kad radi s drugim puškama.
@vasovac,
kamenac je jako vjerojatan jer imam izrazito tvrdu vodu. Smijem li prednji dio puške namočiti u nešto što otapa kamenac (bpr. cilit bang ili ocat) ili treba izvaditi diznu i očistiti je, odnosno samo nju potopiti u sredstvo za skidanje kamenca?