SeljakizGrada
Član
Ne znam koje taj,znam za onog iz Raške cela zapadna Srbija ide kod njega.Korektan je i sa cenama.@SeljakizGrada na KP pise Kraljevo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam koje taj,znam za onog iz Raške cela zapadna Srbija ide kod njega.Korektan je i sa cenama.@SeljakizGrada na KP pise Kraljevo.
Kada sam se raspitivao kod tih prodavaca polovnih karchera uglavnom su nudili taj 720mx i hd 5/15c. Rekli su mi da je 720mx hobi perac ali vise vuce ka profi, ima mesinganu glavu i ozbiljna je masina. Za hd 5/15 c su mi rekli da je profi masina i da je jedina razlika profi pistolj i crijevo, pritisak i ostalo skoro isto. Koliko se sjecam 720mx je bio 150e a ovaj profi hd 5/15 c 225e..Raspitao sam se bas za prodavca iz perleza, ispostavilo se da se dvojica ljudi bave tim poslom u Perlezu.
Dobio sam broj od coveka Dejan se zove i preko telefona deluje korektno.
Sto se tice one masine za koju sam pitao kaze covek da je ozbiljno dobra masina,pre par dana je kaze i on prodao jednu takvu za 1000e.
A sto se tice masina za pranje hladnom vodom preporucuje neki 720mx ako sam dobro razumeo,kaze starija a mnogo bolja masina od danasnjih igracaka.
Moze kontakt to lika iz Perleza?Raspitao sam se bas za prodavca iz perleza, ispostavilo se da se dvojica ljudi bave tim poslom u Perlezu.
Dobio sam broj od coveka Dejan se zove i preko telefona deluje korektno.
Sto se tice one masine za koju sam pitao kaze covek da je ozbiljno dobra masina,pre par dana je kaze i on prodao jednu takvu za 1000e.
A sto se tice masina za pranje hladnom vodom preporucuje neki 720mx ako sam dobro razumeo,kaze starija a mnogo bolja masina od danasnjih igracaka.
Jesi li uzeo nesto ? Ja se isto razmisljam da uzmem ovaj Parkside, do sad su mi njihovi alati bili zadovoljavajuci po pitanju odnosa cena/kvalitet..Sta bi bilo pametnije kupiti od peraca. Lavor njinja plus 130 ili ovaj sto je trenutno u Lidlu u ponudi. Cena je ista s tim sto je lidlov malo jaci.
Uzeo sam juce u Lidlu. Deluje solidno.Jesi li uzeo nesto ? Ja se isto razmisljam da uzmem ovaj Parkside, do sad su mi njihovi alati bili zadovoljavajuci po pitanju odnosa cena/kvalitet..
Ja ga drzim nekih 5 minuta. Piše na njemu odnos za razređivanje. Napravim jaču koncentraciju i koristim samo za pranje traktora. Ne bih da rizikujem sa autom.Koliko dugo drzite dimer kada ga nanesete? I koliko ga razrjedjujete za pranje motora i cijele masine ili auta? Bojim se da ne nagrize farbu..
Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk
glavni sigurnosni ventil,verovatno opruga pukla.Ja malo pre rasturio svoj karcher 620m, vizuelno sve u super stanju, malo ocistio kamenac sa deklica gde se nahvatao, sastavio ga ali nista nisam postigao.
Kad ga ukljucim motor radi ali kao da pumpa ne radi, nema nikakvog pritiska i to se od jednom desilo.
Klipovi lepo rade, gumice sve ispravne...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To sto nema pritiska je do nekog usranog ventila, i koliko sam procitao i vidio ventili vecinom prave problem. Kod tebe nisu ovi ventili kao kod mene nego se pumpa gasi cim pustis pusku..Ja malo pre rasturio svoj karcher 620m, vizuelno sve u super stanju, malo ocistio kamenac sa deklica gde se nahvatao, sastavio ga ali nista nisam postigao.
Kad ga ukljucim motor radi ali kao da pumpa ne radi, nema nikakvog pritiska i to se od jednom desilo.
Klipovi lepo rade, gumice sve ispravne...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока